Lustrum

Hoera hoera hoera, het is feest! Tandje Hoger bestaat dit jaar 45 jaar en dat moet gevierd worden! Komend jaar staan er verschillende lustrum activiteiten te wachten en zullen oude verhalen worden opgehaald om 45 jaar TH te herdenken. Wil je niks missen? Houd dan onze socials, je mail én deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Lustrum Instagram

------------------------------------

Psst: Heb jij je al opgegeven voor de lustrumweek? Zie hieronder voor meer informatie en meld je vóór 9 juli aan via deze Google Forms!


Lustrum activiteiten

Komend halfjaar zal elke maand een door één van onze commissies een activiteit worden georganiseerd in het teken van het lustrum. Dit zijn zowel een aantal van onze traditionele TH activiteiten als wat nieuwe activiteiten. Zie hieronder voor de meest actuele informatie:

 • Maandag 17 januari: HOERA! TH bestaat vandaag 45 jaar!
 • Zaterdag 5 maart: MTB clinic. Meer informatie en opgeven via deze link
 • Zondag 3 april: Studentencup. Meer informatie en opgeven via deze link
 • Zondag 29 mei: 729 bochten tocht. Meer informatie via deze link
 • 10-12 juni: weekend weg. Meer informatie en opgeven via deze link​​​​​​​
 • 13-17 juli: lustrumweek
Lustrumkalender_2.jpeg

Lustrumweek

Naast deze maandelijkse activiteiten zal als hoogtepunt van dit lustrum een heuze lustrumweek worden georganiseerd, van 13 t/m 17 juli 2022, toegankelijk voor zowel huidig leden als oud-leden. Opgeven voor de verschillende activiteiten kan via deze link t/m 8 juli.

 • Woensdag wordt de lustrumweek afgetrapt met de traditionele clubkampioenschappen inclusief afsluitende barbecue. Deze dag strijden TH'ers op verschillende fietsdisciplines tegen elkaar om zich voor het aankomende jaar de clubkampioen te mogen noemen. Daarna vindt er een gezellige barbecue plaats voor coureurs en niet-coureurs. De clubkampioenschappen zijn alleen voor leden, oud leden zijn meer dan welkom om te komen kijken en daarna aan te sluiten bij de BBQ. Opgeven voor de BBQ kan via deze link
 • Donderdag gaan we verder met de studentendag met beerlympics: een fiets-/drinkmeerkamp. Wie bewijst over de meeste fietsvaardigheden te beschikken? Wie is de meest allround fietskenner? Wie bewijst over de meeste fietsvaardigheden te beschikken, zelfs met een slok op? Wie eindigt er bovenaan het combinatieklassement? Hiervoor kan iedereen zich als team aanmelden: leden, oud-leden, niet-leden, iedereen is uitgenodigd om te tonen wie de meest studentikoze fietskenners zijn. Aanmelden kan door je teamnaam en die van je teamleden te mailen naar lustrum@tandjehoger.com. De leukste teamnaam krijgt bonuspunten!
 • Vrijdag is de familie- en vriendendag. Iedereen mag zijn/haar familie en vrienden uitnodigen om deze dag de vereniging en de stad te laten zien. We gaan een rondje fietsen op de racefiets (voor wie die heeft) en dartelen daarna op een vorstelijke manier door het immer snaakse Groningen. Aanmelden kan via de Google Forms.
 • Zaterdag is de grote Lustrumdag! De kers op de taart, het neusje van de zalm, de krenten in de pap, de prik in de cola, de spaak in de wielen, de zin van het leven. Alleen maar wind mee, bergaf, café in zicht. Vrolijk doch olijk. Meld je aan via de Google Forms, daar kun je lezen wat de lustrumcommissie allemaal voor jullie heeft bedacht en waarvoor de vereniging zo diep in de buidel tast; of koop gewoon direct een passe partout en laat je verrassen!
 • Zondag. Laatste dag, laatste benen. Voor leden organiseren we nog één allerlaatste supergezellige fietstocht, brakke rakkers en kleine spelers door elkaar. Wij zorgen voor de koffie. Voor oud-leden zal de alumnicie een leuk programma organiseren. Meld je vooral aan!


Lustrumshirt

Het lustrumshirt is helaas niet meer te bestellen. Mocht je er toch nog graag een willen, stuur even een mailtje naar lustrum@tandjehoger.com. De lustrumcommissie heeft nog een aantal extra shirtjes ingekocht, dus wie weet is er nog een in jouw maat op voorraad!

Lustrumshirt..jpg

Onze sponsoren