Over dit evenement

Categorie
Activiteit
Organisator
Bestuur 2020-2021
Datum en tijd
20 apr. 2021 19:30 - 22:30

Beste leden, ereleden en donateurs,

De halfjaarlijkse algemene ledenvergadering zal digitaal plaatsvinden op dinsdag 20 april 2021 vanaf 19:30 uur. Hier zal het reilen en zeilen van Tandje Hoger uitgebreid besproken worden, dus sluit vooral aan als je weer helemaal op de hoogte wilt zijn, kritische vragen wil stellen of complimenten wil uitdelen. 

Instructies over het gebruikte medium voor de vergadering zullen binnenkort verstuurd worden. Hetzelfde geldt voor het secretarieel en financieel halfjaarverslag en de notulen van de afgelopen ALV.  

Het inzenden van stukken kan tot uiterlijk maandag 20 april door ze te mailen naar secretaris@tandjehoger.com. Kun je nou zelf niet aanwezig zijn bij de ALV en wil je iemand machtigen om voor jou te kunnen stemmen? Geef dit dan voor aanvang van de ALV door aan secretaris@tandjehoger.com

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet deze te stellen.

Uiterlijk 14 april zijn de stukken van de ALV (de agenda, notulen van oktober 2020, het secretarieel halfjaarverslag en het financieel halfjaarverslag) te vinden via: Media > documenten > ALV documenten > H-ALV 20 april 2021. (of klik hier)

Tot op 20 april!

Liefs, 

het 44e bestuur

Daan, Thomas, Danieke, Marit, Esther en David

Onze sponsoren