729-bochtentocht

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Activiteit
Organisator
Toercommissie 2021-2022
Datum en tijd
29 mei 2022 11:00 - 16:00

729-bochtentocht

Op zondag 29 mei wordt de 729-bochtentocht georganiseerd in het kader van ons 45-jarig bestaan! Er kan gekozen worden uit twee routes (155 en 90 km) door de drie noordelijke provincies. De route gaat door prachtige gebieden en we gaan zelfs met een pontje. Start en finish zal zijn bij de ACLO. Er zijn een aantal groepen met verschillende snelheden, ze zullen vertrekken tussen 10 en 11 uur. 'Samen uit, samen thuis' is daarbij het motto. Het precieze tijdschema maken we nog bekend.

Onderweg zal er minstens één koffiestop zijn met een lekkere versnapering. Daarnaast is het mogelijk om naderhand bij de ACLO te genieten van een hersteldrankje en –hapje (dit is niet inbegrepen bij de prijs). 

150km: Om 10 uur vertrekken 3 groepen met wegkapiteins voor de 150 km.
Groep 1: ca. 26-27km/u (Veerle en Vera). 
Groep 2: ca. 28km/u (Jesse, Marit en Emma). 
Groep 3: ca.30km/u (Ieuwe en Thomas en/of Casper). 
 
90km: Om 11 uur vertrekt (zoals het er nu uitziet) 1 groep voor de 90km. Tom is wegkapitein!

Dit is een tocht in het kader van het 9e lustrum en is toegankelijk voor iedereen (leden, oud-leden en andere fietsers)! TH-leden melden zich via de website aan, andere deelnemers kunnen zich aanmelden via de NTFU. Dus ken je mensen die je graag een keer mee wil nemen op een TH-toertocht? Zorg dat ze zich aanmelden via deze website. Iedereen is uitgenodigd!

Wil je na de toertocht nog even blijven hangen? Dat kan! We hebben een deal gemaakt met de sportsbar voor een herstelmaaltijd met (alcoholvrij) speciaal biertje. Dit alles voor maar €9,-. Heerlijk genieten van het weer, even na praten, de batterij opladen en het slot van de laatste giro ettape kijken. Wil jij gebruik maken van deze deal vul dan voor zondag 22 mei de volgende forms in. https://forms.gle/VoReujCAsidmXDuy8

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren