WerelTHrace

Over dit evenement

Categorie
Activiteit
Organisator
Racecommissie 2020-2021
Datum
2 - 5 jul. 2021
Locatie
Nederland

WerelTHrace

Ondanks alle reisbeperkingen hebben we het toch voor elkaar gekregen: van 2-5 juli zullen 50 dappere deelnemers een WerelTHrace maken, zonder Nederland te hoeven verlaten. Tijdens deze bikepacking wedstrijd van 500 of 750 kilometer (kies zelf je afstand) zul je heel Nederland doorfietsen en daarbij allerlei plaatsen met wereldnamen aandoen (voorbeelden zijn Polen, Denemarken, maar ook Turkije). De finish zal zijn in de enige Alpen die we kennen in Nederland: het heuvellandschap in Zuid-Limburg.

Je kan je aanmelden voor 2 verschillende afstanden: 500 kilometer en 750 kilometer, in je eentje of in de duo categorie. Voor elke afstand/categorie zal een apart klassement zijn. Deelname zal 30-50 euro kosten, afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers. Het evenement is toegankelijk voor iedereen, je hoeft dus geen TH-lid te zijn!

De regels, route en dergelijke zal begin juni gecommuniceerd worden middels een race manual. Om een idee te krijgen van de regels van de race kan je alvast deze brief lezen. Daarnaast is inmiddels de Race Manual uitgekomen! Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt voor het starten van de wedstrijd.

Aanmelden gaat via deze link. Heb je vragen? Stuur dan een berichtje naar race@tandjehoger.com. 

Disclaimer: Indien de maatregelen het niet toelaten, kan de opzet van de wedstrijd veranderen (t.a.v. gezamelijke start). Hier worden deelnemers tijdig over geinformeerd. 

Onze sponsoren