Bikepacking

Over dit evenement

Categorie
Activiteit
Organisator
RaceCommissie 2023-2024
Datum en tijd
23 aug. 2024 10:00 - 25 aug. 2024 17:00

Bikepackingrace

 

Tandje Hoger heeft al meerdere edities van het Bikepackingrace mogen organiseren. Dit jaar vindt het plaats in het weekend van 23 t/m 25 augustus en is er keuze tussen een korte en lange afstand. De korte afstand is ongeveer 350 km en de lange afstand is rond de 650 km beide starten en finishen ze in Groningen. Hierbij krijgen de deelnemers drie dagen de tijd om de volledige afstand af te leggen. De route moeten de deelnemers zelf bepalen aan de hand van een aangeleverde lijst met checkpoints. Heb je zin in een weekend volle bak fietsen of wil je genieten van lange dagen in het zadel? Dan is de bikepackingrace wat voor jou!! Schrijf je in via de google forms https://www.tandjehoger.com/wedstrijden-2-0/onze-wedstrijden/bikepackingrace 

!Let op: De bikepackingrace gaat door vanaf 20 deelnemers. De inschrijving sluit op 7-07-2024 na deze datum wordt gecommuniceerd of het evenement doorgaat. 

 

Regelement:

1. Inschrijving en deelname

1.1 De inschrijving is alleen geldig wanneer de inschrijving is voldaan via de google forms onderaan de pagina. Hierbij ga je ook akkoord met het regelement.

1.2 Annuleren is alleen kosteloos mogelijk voor 7-07-2024, bij afmeldingen na deze datum zullen de volledige kosten in rekening worden gebracht.

1.3 Afmeldingen dienen te worden gemeld bij de racecommissaris van Tandje Hoger: race@tandjehoger.com

 

2. Wedstrijd

2.1 Veiligheid staat ten allen tijden voorop. Het is verplicht om je aan de verkeersregels te houden!

2.2 Het dragen van een helm is verplicht.

2.3 Indien er gefietst wordt in het donker dient fietser zich ten alle tijden optisch kenbaar te maken door lichtjes.

2.4 De Bikepacking Race is een self supporting wedstrijd wat betekent dat het niet is toegestaan om hulp te krijgen van ondersteuning die niet verkrijgbaar is voor de andere deelnemers. Het is dus niet toegestaan om een eigen volgauto te hebben! Overnachting bij vrienden/familie is toegestaan en een stop voor eten bij vrienden/familie wordt getolereerd.

2.5 Tijdens deelname aan de wedstrijd mag er met een maximale groepsgrootte van drie worden gefiets. Grotere groepen worden niet meegenomen in de definitieve uitslag.

Onze sponsoren