Materiaal

Introductie

Binnen Tandje Hoger beschikken we over diverse materialen die aangschaft of gehuurd kunnen worden door onze leden. Zo hebben wij uiteraard ons eigen verenigingstenue en kunnen er TH-sokken en TH-bidons gekocht worden. Ook beschikt de vereniging over een auto (de TH-bak), die uitgeleend kan worden. Daarnaast heeft de vereniging 3 leencrossers en hebben we diverse andere materialen die uitgeleend worden. 

Hieronder staat iets meer informatie over de diverse materialen. (Ingelogde) leden kunnen in de zijbalk informatie vinden over de manier waarop de materialen aan te schaffen/te reserveren zijn.

Clubkleding en TH-merchandise

In samenwerking met het kledingmerk AGU heeft de vereniging een prachtig tenue ontwikkeld dat onmiskenbaar hoort bij onze prachtige vereniging. Elk lid kan deze clubkleding aanschaffen. Ook beschikt de vereniging over sokken en bidons, die aangeschaft kunnen worden (deze zijn niet ontwikkeld in samenwerking met AGU). Daarnaast wordt er door de Promotie- en Introductiecommissie regelmatig een nieuw item ontworpen dat (meestal) slechts éénmalig te bestellen is door onze leden.


TH-bak

Sinds het begin van 2016 staat er een voor studentenbegrippen zo goed als nieuwe auto op de parkeerplaats voor het huis van één van onze TH-leden. Deze auto brengt wekelijks vele TH'ers naar hun bestemming en reist zo het hele land door. Elk lid, erelid en donateur kan de auto lenen voor vervoer naar wedstrijden, toertochten of andere zaken. De vergoeding die er betaald moet worden voor het gebruik van de TH-bak hangt af van waar de auto voor gebruikt wordt.

Crossers

Vanaf begin 2020 zijn er 3 cyclocrossfietsen in het bezit van Tandje Hoger. Alle leden mogen deze crosser lenen, tegen een klein bedrag (vijf euro).

Klein materiaal

Tandje Hoger heeft een hele voorraad aan fietsmaterialen tot zijn beschikking, van Tacx-fietstrainers tot aan handige accessoires zoals tijdrithelmen en ligstuurtjes. Van al deze materialen kan je als lid van Tandje Hoger kosteloos gebruik maken! Onze sponsoren