NSK Veldrijden / Open Tilburgs Kampioenschap (Cross/MTB)

Over dit evenement

Categorie
Wedstrijd
Datum en tijd
20 jan. 2019 10:00 - 17:00
Locatie
Tilburg

Op zondag 20 januari 2019 zullen wij als TSWV De Meet het NSK Veldrijden organiseren. Hierin kan in drie categorieën gestreden worden om het felbegeerde rood-wit-blauw tricot. Daarnaast organiseren we het Open Tilburgs Kampioenschap voor MTB'ers en niet-studenten.

 

De volgende wedstrijden zullen op die dag verreden worden:

  • Heren niet-licentiehouders: alle mannelijke studenten zonder licentie in het bezit van een volgens de KNWU reglementen goedgekeurde crosser.
  • Heren licentiehouders: alle mannelijke studenten met een licentie in 2018 of 2019 in het bezit van een volgens de KNWU reglementen goedgekeurde crosser.
  • Dames: alle vrouwelijke studenten met of zonder licentie in het bezit van een volgens de KNWU reglementen goedgekeurde crosser.
  • Open Tilburgs Kampioenschap: alle niet-studenten in het bezit van een crosser of mountainbike. In deze categorie mogen dus alle oud-studenten van jullie verenigingen, maar ook studenten in het bezit van een mountainbike, deelnemen.

 

Op facebook hebben wij een evenement staan (https://www.facebook.com/events/596256940830543/). Daarnaast is alle informatie te vinden op onze website (www.nskveldrijden.nl).

Onze sponsoren