Materiaal

Materiaal dat door TH wordt uitgeleend

Tandje Hoger heeft een hele voorraad aan fietsmaterialen tot zijn beschikking, van heuse leenfietsen en Tacx-fietstrainers tot aan handige accessoires: tijdrithelmen, ligstuurtjes en hartslagmeters. Van al deze materialen kan je als lid van Tandje Hoger kosteloos gebruik maken! 

Wanneer je als lid materiaal wilt lenen, stuur dan een mail naar ic@tandjehoger.com, de intern commissaris zal er dan voor zorgen dat het materiaal voor de volgende periode voor je klaar ligt. Wedstrijdrenners hebben voorrang bij het lenen van trainingsmateriaal, verder geldt wie het eerste komt, wie het eerste maalt. Materiaal is alleen te lenen voor leden, dus niet voor donateurs. Bij ontvangst van het geleende materiaal dient een ontvangstformulier getekend te worden, bij het niet nakomen van de gemaakte afspraken wat betreft teruggave kan een boete opgelegd worden door het bestuur. 

De materialen die je van Tandje Hoger kunt lenen zijn:

Tacxen + Tacx-wielen
Tandje Hoger is in het bezit van meerdere Tacx-fietstrainers, type Satori Blue. Deze kun je als lid bijvoorbeeld lenen om in de winter tot in de laatste uren te trainen om in vorm te komen voor het komende seizoen, of voor het infietsen bij tijdritten in de zomer. Op een Tacx is het niet verstandig om met je reguliere achterwiel te rijden, want de banden slijten behoorlijk snel. Daarom kan je als je Tacx leent ook een apart achterwiel inclusief band erbij lenen. Zo voorkom je dat je je dure materiaal er snel doorheen jaagt! Wat de zomer en winter betreft geldt hetzelfde als bij de Tacxen. De Tacxen, tijdrithelmen en tijdritstuurtjes zullen gedurende de 3e periode niet uitgeleend worden ivm het NCK.

Ligstuurtjes
Van één van de zeven ligstuurtjes van Tandje Hoger kun je gebruik maken als je tijdritten rijdt. Zo heb een mooi aerodynamische houding! De Tacxen, tijdrithelmen en tijdritstuurtjes zullen gedurende de 3e periode niet uitgeleend worden ivm het NCK.

Tijdrithelmen
Naast een ligstuurtje kan je je aerodynamische houding tijdens tijritten nog verder optimaliseren door het dragen van een tijdrithelm. Tandje Hoger heeft in totaal zes van deze tijdrithelmen in bezit. De Tacxen, tijdrithelmen en tijdritstuurtjes zullen gedurende de 3e periode niet uitgeleend worden ivm het NCK.

Hartslagmeters
Ben je van plan wedstrijden te gaan rijden en wil je gerichter trainen, dan is een hartslagmeter haast onmisbaar. Als je deze zelf niet hebt hoef je niet in paniek te raken, want ook hartslagmeters zijn bij Tandje Hoger het hele jaar door voor een beperkte periode te leen. 

Overig
Naast deze uitleenbare materialen beschikt Tandje Hoger ook over binnenbandjes, bidons en sokken.  Als je tijdens een TH-activiteit (TH-toertochten, trainingen etc) lek rijdt, krijg je een gratis nieuw binnenbandje! Een TH-bidon of sokken kan je via de PR-commissaris aanschaffen voor respectievelijk drie en vier euro pers stuk. Staat super gesoigneerd! Verder kan er voor tijdritten en koersen gebruik gemaakt worden van een partytent en stoeltjes. In de TH-bak, tot slot, is een gereedschapskist en een fietspomp aanwezig.


(Het aanschaffen van deze materialen is mede mogelijk gemaakt door de ACLO)

Onze sponsoren