Klein materiaal

Materiaal dat door TH wordt uitgeleend

Tandje Hoger heeft een hele voorraad aan fietsmaterialen tot zijn beschikking, van heuse Tacx-fietstrainers tot aan handige accessoires zoals tijdrithelmen en ligstuurtjes. Van al deze materialen kan je als lid van Tandje Hoger kosteloos gebruik maken! 

Wanneer je als lid materiaal wilt lenen, stuur dan een mail naar ic@tandjehoger.com. De intern commissaris zal dan kijken of het gevraagde materiaal beschikbaar is en wanneer het opgehaald kan worden. Wedstrijdrenners hebben voorrang bij het lenen van trainingsmateriaal, verder geldt wie het eerste komt, wie het eerste maalt. Materiaal is alleen te lenen voor leden, dus niet voor donateurs. Bij ontvangst van het geleende materiaal ga je akkoord met het reglement, en bij het niet nakomen van de gemaakte afspraken kan een boete opgelegd worden door het bestuur. 

De materialen die je van Tandje Hoger kunt lenen zijn:

Tacxen + Tacx-wielen en rollerbanken
Tandje Hoger is in het bezit van meerdere Tacx-fietstrainers en twee rollerbanken. Deze kun je als lid bijvoorbeeld lenen om in de winter tot in de laatste uren te trainen om in vorm te komen voor het komende seizoen, of voor het infietsen bij tijdritten in de zomer. Op een Tacx is het niet verstandig om met je reguliere achterwiel te rijden, want de banden slijten behoorlijk snel. Daarom kan je als je Tacx leent ook een apart achterwiel inclusief band erbij lenen. Zo voorkom je dat je je dure materiaal er snel doorheen jaagt! (De Tacxen, tijdrithelmen en tijdritstuurtjes worden gedurende de periode voor het NCK, rond september, niet uitgeleend.)

Ligstuurtjes
Je kunt gebruikmaken van een ligstuurtje, wat handig is als je bijvoorbeeld tijdritten rijdt. Zo heb je een mooie aerodynamische houding! (De Tacxen, tijdrithelmen en tijdritstuurtjes worden gedurende de periode voor het NCK, rond september, niet uitgeleend.)

Tijdrithelmen
Naast een ligstuurtje kan je je aerodynamische houding tijdens tijritten nog verder optimaliseren door het dragen van een tijdrithelm. Tandje Hoger heeft een aantal van deze tijdrithelmen in bezit. (De Tacxen, tijdrithelmen en tijdritstuurtjes worden gedurende de periode voor het NCK, rond september, niet uitgeleend.)

Overig
Naast deze uitleenbare materialen beschikt Tandje Hoger ook over binnenbandjes, bidons en sokken. Als je tijdens een TH-activiteit (TH-toertochten, trainingen etc) lek rijdt, krijg je een gratis nieuw binnenbandje van een trainer of iemand van het bestuur. Een TH-bidon of sokken kan je via de PR-commissaris aanschaffen. Staat super gesoigneerd! In de TH-bak, tot slot, is een gereedschapskist en een fietspomp aanwezig.


(Het aanschaffen van deze materialen is mede mogelijk gemaakt door de ACLO)

Onze sponsoren