Klein materiaal

Materiaal dat door TH wordt uitgeleend

Tandje Hoger heeft een hele voorraad aan fietsmaterialen tot zijn beschikking, van heuse Tacx-fietstrainers tot aan handige accessoires zoals tijdrithelmen en ligstuurtjes. Van al deze materialen kan je als lid van Tandje Hoger kosteloos gebruik maken! 

Wanneer je als lid materiaal wilt lenen, vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Lees voordat je het formulier invult het reglement goed door. Deze is te vinden via Mijn Tandje Hoger > Media > Documenten > Verenigingsdocumenten, of door hier te klikken.

De materialen die je van Tandje Hoger kunt lenen zijn:

Tacxen + Tacx-wielen en rollerbanken
Tandje Hoger is in het bezit van meerdere Tacx-fietstrainers en twee rollerbanken. Deze kun je als lid bijvoorbeeld lenen om in de winter tot in de laatste uren te trainen om in vorm te komen voor het komende seizoen, of voor het infietsen bij tijdritten in de zomer. Op een Tacx is het niet verstandig om met je reguliere achterwiel te rijden, want de banden slijten behoorlijk snel. Daarom kan je als je Tacx leent ook een apart achterwiel inclusief band erbij lenen. Zo voorkom je dat je je dure materiaal er snel doorheen jaagt!

Ligstuurtjes
Je kunt gebruikmaken van een ligstuurtje, wat handig is als je bijvoorbeeld tijdritten rijdt. Zo heb je een mooie aerodynamische houding! 

Tijdrithelmen
Naast een ligstuurtje kan je je aerodynamische houding tijdens tijritten nog verder optimaliseren door het dragen van een tijdrithelm. Tandje Hoger heeft een aantal van deze tijdrithelmen in bezit. 


(Het aanschaffen van deze materialen is mede mogelijk gemaakt door de ACLO)

Onze sponsoren