Borrels

Borrels

Tandje Hoger wielrent niet alleen, maar is twee keer in de maand ook nog sociaal bezig! We borrelen namelijk elke tweede en vierde dinsdag van de maand. Dit gebeurt in het altijd gezellige en sfeervolle Belgische Biercafé De Pintelier. Dit café staat niet voor niets in de top-20 van beste cafés van Nederland en is te vinden is aan de Kleine Kromme Elleboog 9.


De borrels zijn dé manier om op te hoogte te blijven van de laatste roddels, resultaten en om gewoon in contact te komen met helden van toen en nu. Voor nieuwe leden is het de uitgelezen plek om een biertje te drinken met de TH-topcoureurs en de enthousiaste toerders. Vriendjes en vriendinnetjes zijn natuurlijk ook welkom, als ze tenminste kunnen fietsen (of bier drinken)! Tijdens de borrels krijg je het eerste drankje van de penningmeester: des te meer reden om te komen dus!
Elke vierde dinsdag van de maand wordt er voor aanvang van de borrel een activiteit georganiseerd, zoals bijvoorbeeld bowlen, paintballen, een cycling dinner of een spelletjesavond. In juni vindt er bovendien een supergezellige TH-BBQ plaats. In in december vieren we traditioneel met elkaar SinTHerklaas. Genoeg te doen dus voor de echte gezelligheidsdieren onder de wielrenners!


  • De borrel op de tweede dinsdag van de maand begint om 22.00 uur in Café De Pintelier (‘s winters om 21.00 uur). Eerste drankje en borrelhapjes op kosten van TH!

  • De alTHernatieve borrel is op de 4e dinsdag van de maand. Er wordt een activiteit georganiseerd, doorgaans is de aanvang hiervan ongeveer 20:00. Om 22:00 wordt er in Café De Pintelier weer gewoon geborreld, met wederom het eerste drankje en borrelhapjes op kosten van TH!
Onze sponsoren