Spanjereis

Spanjereis

Ieder jaar gaat Tandje Hoger in de meivakantie naar Spanje om daar te fietsen en te genieten van al het moois dat de Spaanse Costa te bieden heeft. Afgelopen twee jaar was de bestemming het immer zonnige Salou! De Spanjereis is bedoeld als lichtpuntje in de duisternis, die de Nederlandse wielrenner in het voorjaar moet doorstaan. In Spanje kun je ontsnappen aan al die typisch Hollandse ellende (wind, regen, kou) en kun je je optimaal voorbereiden op het nieuwe wielerseizoen.

De reis staat vooral in het teken van wielrennen: elke dag wordt er om en nabij 100 kilometer gefietst door het prachtige en bergachtige Spaanse landschap. In april/mei is het rond de 25 graden in Spanje, dus de thermo-kleding mag je thuis laten. De reis is bedoeld voor wielrenners van Tandje Hoger van alle niveaus: van rasechte toerder tot bloedfanatieke wedstrijdrenner. Iedereen is welkom! Tijdens het fietsen wordt er altijd op elkaar gewacht, dus je hoeft niet bang te zijn achterop te raken. Natuurlijk mag je zelf weten hoe je je week indeelt en hóef je niet iedere dag te fietsen; er is ook tijd om de witte zandstranden, de rijke cultuur en het bruisende uitgaanscentrum van de plaats van bestemming te ontdekken. Een dagje Barcelona behoort ook ieder jaar tot de mogelijkheden!

In 2017 vond de reis plaats van 28 april t/m 7 mei, kostte het geheel rond de 200 euro per persoon en was het een grandioos succes! De reis duurt inclusief vervoer 10 dagen, het vervoer is met de bus en je fiets wordt naar Spanje gebracht. De organisatie van de Spanjereis wordt gedaan door de Toercommissie. Een sfeerimpressie van de Spanjereis van 2016 en 2015 zie je in de filmpjes hiernaast en de foto's hieronder. 

De Spanjereis staat garant voor een onvergetelijke tijd! Als je suggesties, vragen of opmerkingen hebt, mail ze dan naar ic@tandjehoger.com en anders zien we je graag in Spanje!Spanjereis 2016 - SfeerimpressieSpanjereis 2015 - Sfeerimpressie 
Spanje3.png
20180503_154729.jpg
Spanje.png
Toeren onder een gezapig zonnetje in Spanje!
Spanje2.png
Spanje4.png

Onze sponsoren