Bestuur 2014-2015

IMG_5988.jpg

V.l.n.r. Noortje Nederlof, Lonneke Groote Haar, Mart Menger,
Christien Pries, Sven Hoekstra en Hanna de Jong 

Voorzitter - Christien Pries 
Deze onderwijskundige i.o. (verklaart dit haar wielerkennis?) laat zelfs het koersen voorgaan voor het maken van een tentamen, want: "daar is de her voor." Ze is ook van mening dat er meer alcohol genuttigd moet worden bij TH. Met als onmiskenbare troef een altijd miraculeuze sprint is deze fanatiekeling helemaal geschikt voor de rol van voorzitter bij G.S.W.V. Tandje Hoger.

Secretaris - Noortje Nederlof 
Koningin der toerders. Als zij zich met net zoveel overtuiging in haar taak als secretaris stort als dat zij de kilometers wegfietst, dan zal de administratie van de vereniging dit jaar niks te lijden hebben!

Penningmeester - Mart Menger
De mooiboy van de vereniging. Zal dit jaar zowel op de racefiets als bij het beheren van het vermogen van G.S.W.V. Tandje Hoger zijn vele talenten tonen. Dames, opstellen in rijen van tien graag!

Interncommissaris - Lonneke Groote Haar 
Gingers have no soul? Niets is minder waar! Deze charmante Tukker is bloedfanatiek bij het wedstrijdwielrennen en evenzo zal ze zich vastbijten in haar taken als Intern Commissaris. Zo zal ze de commissies binnen G.S.W.V. Tandje Hoger naar ongekende hoogte laten stijgen.

Racecommissaris - Sven Hoekstra
Ook wel l‘Allumette (de Lucifer) genoemd. Een betrouwbare, enthousiaste wedstrijdrenner die al koerst sinds 2008.  Met zijn ervaring bij A.S.S.W.S.V. SKITS en de Racecommissie bij van G.S.W.V. Tandje Hoger is hij de perfecte man voor de functie Racecommissaris.  

PR-commissaris - Hanna de Jong
Doet haar best om een oude rot in het vak te worden. Vervulde vorig jaar met passie haar taak als Intern Coördinator en streeft dit jaar hetzelfde te doen in haar taak als PR-commissaris. Met haar charmante glimlach zal zij alle sponsoren om haar vinger winden!


Onze sponsoren