Bestuur 2015-2016

MG_7643.jpg

Van boven naar beneden: Roeland Kamp (l.), Sander Westerlaan (r), Irene Bolt, Erik Deenen, Mark ten Cate en Annick Holzhauer

Voorzitter - Irene Bolt
Nu denkt u natuurlijk de naam Bolt, die komt me bekend voor! Neen, ze is geen familie van Usain en ook niet van fotograaf Chico. Op de fiets al niet onverdienstelijk, maar als actief lid binnen TH heeft ze afgelopen jaar furore gemaakt binnen verscheidene commissies. Dit jaar zal ze hieraan vervolg geven als voorzitter van het bestuur ‘Bolt and the beautiful’.

Secretaris - Mark ten Cate
Als nieuwkomer binnen Tandje Hoger zal Mark met een frisse kijk op de functie van secretaris aan de slag gaan. Naast deze bestuursfunctie gaat Mark zich inzetten voor een betere acceptatie van het dragen van gezichtsbeharing binnen Tandje Hoger. Op persoonlijk vlak hoopt hij zich komend jaar te ontwikkelen tot wedstrijdrenner. Aan de baard zal het niet liggen: onderzoek onder Simon Geschke en Luca Paolini toonde al aan dat gezichtsbeharing slechts minimale extra luchtweerstand opleverde.

Penningmeester - Erik Deenen
Na een jaar toercommissie, plakt Erik er nog een jaartje penningmeesterschap aan vast. Met kuiten waar je wel bang van mag worden kan Erik naast loeiend hard bergop fietsen ook nog eens een halve marathon lopen in 1 uur 19 min! Wanneer Erik net zo goed is met de cijfertjes als dat hij een sportman is, dan komt het dit jaar zeker goed met de financiën van TH.

PR-commissaris - Sander Westerlaan
Zijn grote gestalte en zware bulderstem leverden Sander de bijnaam De Beer uit Marum op. ‘Focus’ is bij Sander het sleutelwoord. Als hij erin slaagt deze focus ook op zijn taak als PR-commissaris te leggen, zijn de sponsorrelaties komend jaar in zeer goede handen. ‘Zo is het ook’, zou Sander zelf zeggen.

Interncommissaris - Annick Holzhauer
Deze mondhygiëniste in wording heeft dit jaar haar zinnen gezet op het wielrennen; niet alleen op het trainen, maar ook meteen op het besturen van de vereniging!  Annick hoopt het aankomende jaar met een mooie, gezellige groep dames flink te gaan trainen en aan de start te staan bij verschillende wedstrijden. Als enthousiasteling en pietje precies is zij in ieder geval geknipt voor het aansturen van de commissies en het beheren van het uitgeleende materiaal!

Racecommissaris - Roeland Kamp
Met roots in een heuse triatletenfamilie, verkiest Roeland als volgeling van de Velominati de fiets boven de andere disciplines. Roeland heeft zich hiernaast in korte tijd opgewerkt tot één van de vaste gezichten van Tandje Hoger. Hij ging al snel met de groten van TH mee (#5 - Harden the f*ck up), werd lid van de Toercommissie en ging koersen in de Sportklasse. Dit multitalent zal de wedstrijdteams van Tandje Hoger ongetwijfeldlaten schitteren. De koers is van ons!

Onze sponsoren