Blog

Terugblik april

  • Vereniging
  • 3 minuten (515 woorden)

OpeningsTHijdrit
April werd afgetrapt met de enige echte openingsTHijdrit. Bij de dames trapte Fleur het snelst rondje Peize rond met Eline en Amber achter zich, bij de heren liet de Brammert zijn kunsten weer eens zien en maakten Erik en Ruben het podium vol. De toon is gezet!

Dinsdagtraining
Deze maand zijn we begonnen met de dinsdagtraining in maar liefst 3 groepen! Met een grote opkomst, ook bij de nieuwe (toch al hele fitte) “fitgroep” lijkt het nu al een succes te zijn.

Teutoburgerwald
Zondag 14 april was de dag van de Teutoburgerwoudtocht. Bijna 30 enthousiastelingen verzamelden zich in de vroege morgen op de parkeerplaats bij het Sontplein, om vervolgens met auto's naar Ibbenbüren te rijden. Hoewel de week ervoor de zon scheen, was ze op die zondag nergens te bekennen. Maar dat mocht de pret niet drukken, en iedereen ging kleumend van de kou, maar met goede moed van start. De groepen verdeelden zich snel, en pas tijdens de pauze zagen de TH'ers elkaar weer. Tijdens de pauze is er appeltaart met slagroom gegeten, waarna snel verder werd gefietst om een beetje warm te blijven. Verschillende afstanden en snelheden zijn die dag gereden, maar iedereen heeft een mooie dag gehad.

H-ALV
Deze maand was het ook alweer tijd voor de halfjaarlijkse ALV, gaat snel! Bestuur Kosse werd door de aanwezigen  flink aan de tand gevoeld over alle succesvolle en minder succesvolle acties van het afgelopen half jaar. Naast de allereerste “Heel TH Bakt”-editie werd er binnen het bestuur ook gestreden om de titel van de snelste rietad (met dank aan de liefdevolle Verzetjeredactie), die zéker niet naar Eline ging. Het was kortom een mooie avond die voor sommigen tot in de late uurtjes duurde!

AlTHernatieve borrel: poolen
Tijdens het poolen durfden zeven man, allemaal met vrij weinig gevoel van stoten met lange stok in de handen, en één vrouw het tegen elkaar op te nemen aan de pooltafel. Na het poolen werden natuurlijk weer de nodige (alcoholische) versnaperingen genuttigd in de Pintelier. Daarbij was te zien dat de gemiddelde TH-er hier meer talent voor heeft dan voor poolen.

Spanje
Als kers op de taart was het afgelopen maand weer tijd voor de beroemde Spanjereis! Met meer vakantiegangers dan ooit en een nieuwe bestemming moest het wel één groot succes worden. Na midden in de nacht alle fietsen in dozen gepakt te hebben en een plekje gezocht te hebben in de Boostenbus, vertrokken we richting het zuiden. Na 26 uur konden we eindelijk uitstappen bij het appartementencomplex in Blanes, waarna sommigen al meteen op de fiets sprongen om de omgeving te verkennen. Elke dag werd er gefietst, gegeten, gechilld, en genoten. Op dinsdag hebben sommigen ook nog Girona of Barcelona bezocht, en woensdag was de dag van de koninginnenrit: de beklimming van de berg genaamd de Turò de L'Home. Vrijdag was stapdag, en vloeiden de drankjes rijkelijk. Zaterdag was uitbrakdag, en hebben sommige fanatiekelingen alsnog een laatste fietsrit gemaakt. 'S avonds stond de buschauffeur ons weer op te wachten om te vertrekken naar Nederland. Het was een geslaagde week!


Een weekendje in de Hel 1/3
18mei

Een weekendje in de Hel 1/3

Vrijdagmiddag 15:00, of nou ja eigenlijk 15:25. 10 THers en 2 Spaakbaarden staan klaar voor een weekendje fietsen. Of nou ja fietsen,...

Actie RBL!
22apr

Actie RBL!

Onze sponsor RBL heeft een mooie actie op touw gezet; lever jij ze een nieuwe klant aan, dan verdient onze vereniging geld en jij een...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren