Blog

Terugblik augustus

  • Vereniging
  • 1 minuut (258 woorden)

KEI-week
Nadat iedereen weer was wedergekeerd van vakantie, was het al meteen weer tijd voor een prachtig evenement; de KEI-week! Tandje Hoger was goed vertegenwoordigd met op maandag de informatiemarkt, dinsdag de KEI-parade én borrel, woensdag Sportplaza en donderdag de Eat&Greet. Ondanks dat er overdag druk georganiseerd werd, werd ook tot in de vroege uurtjes gefeest, om onder andere het 20e levensjaar van onze kandi-racecommissaris in te luiden. Met een hoop nieuwe leden en een interesselijst waar je U tegen zegt, durven we het te bestempelen als een geslaagde week!

Acht van Nooitgedacht
Als het Verzetje een Toertocht aangekondigt, dan gaat het als volgt: Er word spontaan afgetaaid. Er raakt een renner zoek. Baarden worden geflikt door eenoogige coureurs. NoTHoire hardrijders worden gelost door vedergewichten en een fietskoerier gaat er met de buit vandoor. Wie had dat (n)ooitgedacht?

Baanwielrennen
Op een mooie zomerse dag zijn we met een groepje van ongeveer 10 mensen naar de open wielerbaan in Assen gefietst en hebben we hier een leuke clinic gekregen van een oud-baanprof. We werden direct het diepe ingegooid, met leuke groeps oefeningen en ontsnappings oefeningen. Ondanks een valpartijtje een geslaagde clinic!

NCK-trainingen
Deze maand zijn ook de NCK trainingen weer gestart. We zijn begonnen met twee open trainingen, waar fanatiek getraind is met een mooie opkomst. Daarna is de voorlopige selectie gemaakt en hebben we mooie trainingen gedaan met de coureurs. De tijden op rondje Poffert zijn veelbelovend en de renners lijken klaar om een topprestatie te leveren op het NCK.


Terugblik september
07okt

Terugblik september

OGK Stadspark Begin september werd de mooiste koers van 2019 door Tandje Hoger georganiseerd: het Open Gronings Kampioenschap in het...

Terugblik juli
20aug

Terugblik juli

Door de vakantie was er qua activiteiten enige leegte te bespeuren binnen Tandje Hoger. Gelukkig was daar, als licht in de duisternis,...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren