Blog

Terugblik december

  • Vereniging
  • 2 minuten (443 woorden)

Last but not least een terugblik van december, het jaar is passend afgesloten!

Ronostrand
Op 9 december was het weer zover. Tijdens de mooiste afspraak uit de ICW-noord kalender stonden meer TH-veldrijders dan ooit aan de start. Van jong tot oud, van kerstman tot prof, in totaal stonden 226 deelnemers aan de start in de verschillende categorieën van ICW Ronostrand. Hiermee boekte TH een record in het deelnemersaantal! In totaal deden maar liefst dertien TH leden mee in het veld en op de MTB, waarbij Anne en Elke het podium behaalden op de tweede plaats in hun categorie. Het hele weekend staken (eveneens een recordaantal) TH leden hun handen uit de mouwen om deze dag in goede banen te leiden, waarvoor veel dank! Kortom, een wedstrijddag om in te lijsten. Tot volgend jaar!
Klik hier voor de volledige uitslagen.

Kersttruiborrel
Het borreljaar werd goed afgesloten met een heuse foute kersttruienborrel! Onder het genot van een paar biertjes werden alle foute truien beoordeeld door de strenge jury. Hoewel het aan enige discussie onderhevig was, kon er maar 1 de foutste zijn, en Jordi ging er dan ook verdiend vandoor met de prestigieuze prijs.

KISS
Voor het eerst heeft Tandje Hoger dit jaar een bijdrage geleverd aan het Kerst Indoor SportSpektakel van de ACLO! Na met een aantal leden eerst wat krachttraining te hebben gedaan door alle spinningfietsen te verslepen, werd de Struikhal omgetoverd tot een waar Winter Wonderland. In de 2 uitverkochte uren was het daarna zweten geblazen op de deuntjes van Mariah Carey en andere kerstklassiekers, onder begeleiding van Jasper en onze eigen Roelie, en heeft menig kerstliefhebber kennis kunnen maken met onze vereniging. De glühwein smaakte extra goed daarna!

Fietsbellenbal
Voordat we ons allemaal naar de nodige kerstdiners thuis te begeven, is er een nog een groepje TH'ers samengekomen om eerst gezamenlijk te eten en daarna naar het Fietsbellenbal in Spaak te gaan. Ieders kookkunsten werden op de proef gesteld maar het smaakte erg goed (ook een aantal dagen daarna nog, toch Jelte?). De eerste editie van het Fietsbellenbal in Spaak was zeker geslaagd, en het absolute hoogtepunt van de avond was natuurlijk de  "overwinning" voor onze eigen penningmeester tijdens de Spaak-community awards. Hij ging er vandoor met de gouden bidon voor "pechvogel van het jaar", naar eigen zeggen was deze bidon het allemaal waard!

Drenthe 200
Een groepje selecte doorzetters heeft TH dit jaar vertegenwoordigd bij de Drenthe 200, én uitgereden! Klasse Bram, David, Hero, Martijn en Pieter, aan jullie hoeven we rule 5 niet meer uit te leggen.

Daarnaast uiteraard ook hulde aan alle TH'ers die de Rapha Festive 500 hebben voltooid!

Op naar 2019!


Terugblik januari
13feb

Terugblik januari

Het nieuwe jaar had weer ontzettend veel in petto voor TH! Hieronder weer een terugblik op de mooiste evenementen, die eruit sprongen...

18dec

Verslag ICW Ronostrand 2018

"De mannen van de inschrijving" Wie? De mannen van de inschrijving Wat? Een hele zware dag Waar? Kantine Ronostrand Wanneer? 09-12-18...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren