Blog

Terugblik februari

  • Vereniging
  • 3 minuten (502 woorden)

Winterfietselfstedentocht
In het begin van de maand hebben een aantal enthousiastelingen 220 km binnen een dag op de teller gehaald. Ondanks dat het in Fryslan was, toch alle lof voor Jordi, Fleur, Frouke, Hanneke, Sofie en Inge. Een extra kudootje verdienen David en de Brammert, die er allebei een slordig omweggetje van ruim 100 km bovenop maakten  #hoedan?!

ACLO-gala; Dorus trainer van het Jaar
Na een verdiende nominatie hebben Dorus en zijn fanclub op 7 februari, na een heerlijk etentje bij de Branderij, het ACLO-gala onveilig gemaakt. Na de nodige fotomomenten was het moment van de uitreiking aangebroken en werd, onder luid gejuich, Dorus naar voren geroepen als Trainer van het Jaar!  Wij zijn natuurlijk ontzettend trots en de held wil ook nog eens zijn prijzengeld doneren aan Tandje Hoger; stuur je beste idee voor de besteding hiervan op naar ic@tandjehoger.com !

Last minute Finale ICW Noord competitie
In een zeer korte tijd hebben we dankzij alle vrijwilligers een mooie ICW finale neer kunnen zetten waar ook weer veel TH'ers aan mee deden. Na een mooie onderlinge strijd eindigde Dex op de 4e en Jan op de 5e plaats. Dex is met deze mooie laatste uitslag als beste TH'er op de 5e plaats geëindigd in het eindklassement. Dankzij het feit dat de finale is verzet kon Elke haar welverdiende beker voor de 1e plaats in het eindklassement opeisen. Ook hulde voor Ricky (9e), Jan (15e) en David (16e), die allen genoeg wedstrijden hebben gereden om opgenomen te worden in de einduitslag. 

SneeuwklokjesTHocht
Mooi weer zorgde voor goede opkomst bij de Sneeuwklokjestocht. In twee groepen reden we richting het zuiden om sneeuwklokjes te spotten. Eenmaal aangekomen in het Fochteloërveen moesten beide groepen weer fuseren om in de mooie natuur op film te worden gezet door (familie van) de PromoCie. Na de filmsessie werd er in het Gevangenismuseum genoten van 2(!) koppen koffie en appeltaart, en kon iedereen weer fris opgeladen aan de terugweg beginnen.
- Jordi -

Bestuursweekend
In het laatste weekend van februari heeft het bestuur zich voor een mooi weekendje begeven naar het Belgische Oudenaarde! Naast de gezelligheid is er ook flink afgezien op de fiets, maar  de bestuursleden hebben naast elke afzonderlijke kassei ook elkaar goed leren kennen. Opvallend was dat vooral de voorzitter en de penningmeester het heel knus met elkaar hadden, maar ook dat eerstgenoemde zijn kickboks-skills wellicht nog even moet finetunen..

AlTHernatieve borrel: boulderen
Op dinsdag de 26e, ja, helaas op dinsdag na training, heeft Tandje Hoger een van de laatste krachttraining tests van het seizoen gehouden door te gaan boulderen bij Gropo. Wat als een alTHernatieve borrel met een lekker biertje was bedoeld, liep uit op een uitputtende, maar geweldige avond klimmen. Iedereen heeft zijn skills laten zien (erg beperkte skills naar mijn mening vergeleken met fietsen). Toch was er binnen een uur bij iedereen duidelijke verbetering te zien en werd gepusht naar volgende moeilijkheidslevels. Met elke centimeter van het lichaam uitgeput, eindigde deze avond in ons favoriete café: de Pintelier.
- Checo -


Terugblik maart
09apr

Terugblik maart

Trainingsweekend In het eerste weekend van maart werd er door onze wedstrijdrenners een weekend hard getraind in de omgeving van Borger....

Terugblik januari
13feb

Terugblik januari

Het nieuwe jaar had weer ontzettend veel in petto voor TH! Hieronder weer een terugblik op de mooiste evenementen, die eruit sprongen...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren