Blog

Terugblik juni

  • Vereniging
  • 2 minuten (407 woorden)

THijdrit
Aan het begin van de maand werd er weer een tijdrit verreden over de 13,1 km van rondje Aduard! Inge en Roeland mochten achteraf de felbegeerde speciaalbiertjes achteraf in ontvangst nemen. Zie voor de rest van de uitslag https://www.tandjehoger.com/wielrennen/wedstrijden/binnen-tandje-hoger/th-tijdritten

Borrels
Afgelopen maand vonden er drie activiteiten plaats. We hebben tweemaal van de nodige (speciaal)biertjes genoten in De Pintelier. Vele vakantieplannen zijn toen gemaakt of gedeeld. Als afsluiting van het collegejaar hebben we een heel gezellige BBQ gehad op Corpus, na de clubkampioenschappen.
In de komende zomermaanden zal het wat rustiger zijn. Voor nu wensen wij als commissie jullie allemaal een heerlijke vakantie toe!
⁃ Borrelcommissie

ElfstedenTHocht
Op tijden waarop een gemiddelder student nog in de Negende staat te hossen, vertrok een aantal kleppers op 10 juni naar Friesland voor de Fietselfstedentocht! De rit begon helaas met pech en regen, maar uiteindelijk brak de zon door en was rond de lunch ruim de helft van de tocht al afgelegd. Aan het eind van de middag kon iedereen die zijn stempelkaart niet kwijt was geraakt dan ook zijn felbegeerde kruisje ophalen. Respect voor iedereen en in het bijzonder ook voor Jordi en Hanneke, die nog "eventjes" de 300 kilometer vol maakten!

MidzomernachtTHoertocht
21 juni stond de zon tot laat aan de hemel, en dat betekende dat het tijd was voor de Midzomernachttocht! In twee groepen reden een aantal enthousiastelingen op deze zonnige vrijdagavond een mooie toertocht van 65 kilometer. Daarna werden er nog even biertjes en snacks gedaan in de stad, om de langste dag te vieren. Sommigen besloten zelfs om ook de nacht te vieren en waren tot in de vroege uurtjes op stap. Kortom: een geslaagde midzomernacht!
⁃ Toercommissie

Clubkampioenschap
Traditiegetrouw werd aan het einde van de maand het clubkampioenschap verreden. Na een zenuwslopende tijdrit, afvalkoers én koers met tussensprints werden Kyrill, Wian en Haike als kersverse clubkampioenen gekroond, gefeliciteerd!

Bekendmaking kandidaatsbesTHuur
Tot slot is deze maand het kandidaatsbestuur voor 2019-2020 bekend gemaakt. Na een middag waarin ze elkaar wat beter hebben leren kennen werd daarna heerlijk genoten van het mooie weer aan de Hoornse Plas met het huidige bestuur. Tot slot werd koers gezet naar de Pintelier om het hoge woord eruit te brengen! Het kandidaatsbestuur is als volgt samengesteld:
Voorzitter                -  Roeland Kamp
Penningmeester     -  Wian Bruinsma
Secretaris               -  Rosana Vrieling
Interncommissaris  -  Marit Kampstra
Racecommissaris   -  David Brinkman
PR-commissaris     -  Lotte Eijbergen

Iedereen een fijne vakantie gewenst!


Terugblik juli
20aug

Terugblik juli

Door de vakantie was er qua activiteiten enige leegte te bespeuren binnen Tandje Hoger. Gelukkig was daar, als licht in de duisternis,...

15jun

Verslag GNSK

 Verslag GNSK dag 1, door Ricky De teamtijdrit ging bij de vrouwen heel degelijk. Zo degelijk dat niemand loste. Pas in de laatste bocht...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren