Blog

Terugblik maart

  • Vereniging
  • 2 minuten (454 woorden)

Trainingsweekend
In het eerste weekend van maart werd er door onze wedstrijdrenners een weekend hard getraind in de omgeving van Borger. Op vrijdag zijn we gezamenlijk richting de accommodatie gefietst, waarna een deel van de groep op zaterdag een stevige training op de VAMberg deed. Het andere deel van de groep reed een trainingskoersje in Emmen. Op zondag zijn we in twee groepen weer richting Groningen gereden.

- Lieke L -

Ploegenpresentatie
Ook werd in maart onze wedstrijdploeg gepresenteerd aan alle belangstellenden tijdens onze jaarlijkse ploegenpresentatie. Alle coureurs zijn eerst mooi op de foto gezet, waarna de presentatie kon beginnen. Eén voor één werden de renners gepresenteerd, met af en toe een leuk intermezzo voor de afwisseling. Er zijn een hoop mooie ambities uitgesproken, dus we gaan een topjaar tegemoet!

-Lieke L-

Eerste successen van het wegseizoen

  • VAM-challenge
    Dé droom van half wielerminnend Nederland is natuurlijk om de KOM van de enige echte berg van het Noorden op zn naam te schrijven; al helemaal als het de officiele opening betreft en Bruno Bruins als rondemister optreedt. Velen waagden een poging maar niemand was, zoals altijd, opgewassen tegen onze Brammert die het podium mocht delen met Eelke en Dex. Onze queen Elke behaalde het eerste plekje bij de vrouwen en we zijn natuurlijk ontzettend trots op deze royal wedding!
  • Middelstum
    Het VAMsucces was nog nauwelijks gevierd of het volgende stond alweer voor de deur: het lukte David om in de waaiers van Middelstum de concurrentie achter zich te laten en naar de eerste plek te rijden! Of het bier de dag erna nou het beste herstelmiddel was mag hij zelf bepalen, maar het smaakte in ieder geval extra goed.

KasseienTHocht
Na het zien van al die voorjaarsklassiekers vol kasseien op TV, begon het bij enkele TH'ers toch weer te kriebelen om zelf ook eens was kasseitjes mee te pakken. Zondag 24 maart waagden 12 man en 1 vrouw zich aan de tocht van 100+ km over de prachtige Drentse kasseienstroken. Er moesten wel wat kleine teleurstellingen verwerkt worden. Zo hebben enkele fietsen de tocht gedeeltelijk niet overleefd, en moesten ook de warme kersen bij de Drentse wafel gemist worden. Gelukkig maken appelgebak en een zonnetje een hoop goed, en was het een geslaagde kasseientocht.

- Ellen -

Paintballen
De maand maart heeft wederom het nodige borrelplezier gebracht. Vanzelfsprekend was de eerste borrel van de maand in de Pintelier. De natjes en droogjes smaakten goed. De tweede, alTHernatieve borrel, was behoorlijk explosief. Een kleine twee uur heeft een fanatieke groep TH'ers gepaintballd. Zowel de o.t. als h.t. praeses van de vereniging bleken functioneler als schietschijf dan voor het veroveren van de vlag. Uiteraard werd de veldslag scherp nabeschouwd met verfrissend pils in de Pint.

-Henk-

 


Koersverslag Folsgare
20apr

Koersverslag Folsgare

De omloop van Folsgare. Ook wel de Omloop van het gewone volk genoemd, want in Folsgare wonen gewone mensen. Een zonnetje, een briesje,...

Terugblik februari
19mrt

Terugblik februari

Winterfietselfstedentocht In het begin van de maand hebben een aantal enthousiastelingen 220 km binnen een dag op de teller gehaald....

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren