Blog

Terugblik oktober

  • Vereniging
  • 2 minuten (316 woorden)

Terugblik oktober

Een maand waarvan veel dingen het vermelden waard zijn!

Vallende blaadjestocht
We trapten de maand af met een toertocht door het mooie noord-oost-Groningen. Veel vallende blaadjes werden er niet gezien maar de tocht was mooi en de taart was lekker!

ALV
Op 10 oktober was er uiteraard de overdrachts-ALV, een productieve avond waarop het stokje aan het nieuwe bestuur werd overgedragen! Met toch nog chocoladepepernoten en een voorproefje van het nieuwe Verzetje was het ook erg gezellig en is het nieuwe bestuur met frisse moed aan het nieuwe jaar begonnen.

Introweekend
In het tweede weekend van oktober zijn we met een grote groep (26 waarvan 16 nieuwe leden) naar het mooie Schiermonnikoog vertrokken, voor het de eerste editie van het nu al epische introweekend! Dit weekend is in het leven geroepen om de eerstejaars de vereniging en het fietsen nog beter te leren kennen en dat is goed gelukt. Na een spelletjesavond op vrijdag, een supermooie alleycat over het hele eiland op zaterdag (hulde voor Roelie!) en ‘s avonds een pubquiz hebben we het weekend afgesloten in de alombekende Tox Bar, een avond die velen lang zullen blijven herinneren (of dat de ochtend erna al niet meer deden).

Actieve Ledendag
Als jaarlijks bedankje voor de leden die een commissie hebben gedaan afgelopen jaar, hebben we dit jaar op de Actieve Ledendag gekart, samen gegeten en gebowld! Dit alles bij Kartracing en Bowling Groningen. Het recept voor een gezellige avond en een mooie afsluiter van het commissiejaar!

Daarnaast waren er natuurlijk de vele trainingen, zowel nog een paar buiten als de eerste spinning- en krachttraining, zijn we begonnen met een aantal crosstrainingen, hebben we goed geborreld (met ook een spellletjesavond) en is een groepje de nieuwe VAM-berg gaan verkennen, zeker een aanrader om zelf eens te gaan bekijken (wel eem door de mond ademen).
Kortom, een geslaagde maand, op naar november!


Terugblik november
07dec

Terugblik november

Deze maand weer een blog om de bijzonderheden deze maand (naast de borrels en trainingen die natuurlijk altijd bijzonder zijn) eem extra...

27dec

Verslag ICW Ronostrand 2017

Ondanks de winterse omstandigheden was ICW Ronostrand weer een groot succes. Om 10.20 mochten de jongste categorieën (U9 en U11) het...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren