Promotiecommissie

De promotiecommissie  (Promocie)

Vanaf januari 2018 zal er een nieuwe commissie worden opgezet: Dé Promotiecommissie!! De Promotiecommissie houdt zich bezig met interne/externe promotie van activiteiten/wedstrijdevenementen, het werven van nieuwe leden voor de beginnerscursussen. Als hoogtepunt is de commissie actief tijdens de KEI-week evenementen.
Het is een commissie die het hele jaar actief zal zijn en ook meedenkt over verschillende andere promotionele zaken; zoals nieuw promotiemateriaal, posters voor evenementen en promotie/acties via social media! Er zal met enige regelmaat vergaderd worden om samen mooie promotie ideeën op te doen.

Lijkt het jou leuk om komend jaar actief te zijn binnen de vereniging én deel uit te maken van de Promotiecommissie, stuur dan een mail naar pr@tandjehoger.com! Twijfel je nog of heb je vragen, spreek Amber gerust aan bij een TH-activiteit of via een andere weg!De promotiecommissie onderhoudt het contact met huidige sponsoren en zet zich in voor het werven van nieuwe sponsoren.Tips, vragen of suggesties? Of wilt u als bedrijf weten wat de sponsormogelijkheden binnen Tandje Hoger zijn?

Schroom dan niet en mail naar Amber van Spengen (pr@tandjehoger.com) of spreek een lid van de promotiecommissie aan.

Onze sponsoren