Promotiecommissie

De Promotiecommissie  

De promotiecommissie houdt zich bezig met interne/externe promotie van activiteiten/wedstrijdevenementen en het werven van nieuwe leden voor de beginnerscursussen. Als hoogtepunt is de commissie actief tijdens de KEI-week evenementen! Het is een commissie die het hele jaar actief zal zijn en ook meedenkt over verschillende andere promotionele zaken; zoals nieuw promotiemateriaal, posters voor evenementen en promotie/acties via social media!

De promotiecommissie onderhoudt daarnaast ook het contact met huidige sponsoren en zet zich in voor het werven van nieuwe sponsoren. Tips, vragen of suggesties? Of wilt u als bedrijf weten wat de sponsormogelijkheden binnen Tandje Hoger zijn? 
Schroom dan niet en mail naar Marjolein Dieleman (pr@tandjehoger.com) of spreek een lid van de promotiecommissie aan.

De leden die dit jaar Tandje Hoger op de kaart gaan zetten zijn:

Bas Vollenbroek
De Promotiecommissie zou niet kunnen functioneren zonder Bas. Een beetje testosteron is namelijk wel nodig in deze damescommissie. Bas zorgt naast zijn testosterongehalte voor de ervaring en kennis, daaraan gaan wij heel wat hebben komend jaar. Vorig jaar was hij namelijk ook al actief in de promotiecommissie, veel te vinden op zijn racefiets en sinds kort ook op zijn mountainbike. Zit die niet op de fiets, dan is hij wel aan het sporten bij een open uur van de Aclo of in het zwembad te vinden. Op de momenten dat Bas niet sport is hij bezig met zijn studie MSc Marketing Intelligence en wil hierin misschien ook nog gaan uitbreiden. Zijn ambitie om uit te breiden in zijn studie zie je ook terug in de ideeën voor de promotie van TH. Het media gedeelte heeft Bas al goede stappen voor ondernomen en achter de schermen is die al druk bezig met het een ander bedenken voor de beste organisatie. Kortom, de enige maar zeker broodnodige man in de Promotiecommissie!

Amber van Spengen
De volgende in dit introductie rondje heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Vorig jaar onze PR commissaris in het bestuur en dit jaar natuurlijk in de Promocie.  Je raad het al het is Amber. Nu druk bezig met haar master in Biomedical Engineering en werk bij het UMCG maar nog altijd genoeg tijd om lekker op de fiets te stappen. Dat is ook wel te zien aan de kilometers die Amber dit jaar al in de benen heeft zitten. Dat zijn er namelijk wel 7360 km, met een duidelijke toename in kilometers na de aanschaf van haar nieuwe super mooie Ridley. Met al deze kilometers in de benen en een jaar bestuur ervaring achter de rug zal het vast een mooi jaar worden in de Promocie.

Rosana Vrieling
Rosana is de soms stille en soms niet zo stille kracht achter… eigenlijk alles. Ze is trouw op elke borrel te vinden en heeft haar koppie er altijd bij tijdens vergaderingen, en daarnaast kan ze ook nog eens hard fietsen. Toen het kanoën een paar jaar geleden begon te vervelen sprong ze op de fiets en daar is ze sindsdien niet meer vanaf te slaan. Maar omdat alleen ook maar zo alleen is, werd ze lid van TH. Tijdens de beginnerscursus kon ze eindelijk tegelijkertijd fietsen én tegen iemand aan lullen over van alles en nog wat, en daar genoot ze van. Rosana is zo iemand die altijd vrolijk is maar het zicht op de zaken niet verliest en daar waar hulp nodig is, is Rosana. Als ze niet op de fiets zit studeert ze fysiotherapie (wat behoorlijk handig is voor al onze blessures en pijnen), werkt ze, hangt ze met vrienden of op de bank (of allebei). Benieuwd geworden? Kom naar een borrel, een spinningles of een andere training, en gij zult vinden.

Mella Fuchs
Mella is in september, na de beginnerscursus, lid geworden van Tandje Hoger. Hiervoor was zij al een jaar lid van Aegir, waar ik haar heb leren kennen en zij ook mijn ploeggenoot is. Ik hoop dat van fietsen dit jaar meer terecht komt dan van roeien vorig jaar, maar daar heb ik het volste vertrouwen in. Mella stapt op haar fiets omdat ze van de natuur houdt en ook zo af en toe moet uitwaaien om bij te komen van het studentenleven, zij volgt namelijk niet één maar twee studies (filosofie en midden oosten studies) én heeft daarnaast een ook nog een druk sociaal leven.
Mella is een spontane, lieve meid met een duidelijke eigen mening en daarnaast zegt waar het op staat, wat ik zeker kan waarderen. Mella wou bij TH graag nieuwe mensen leren kennen, en volgens mij lukt dat tot nu toe aardig goed door mee te gaan naar verschillende activiteiten en ook lid te worden van deze commissie.

Lotte Eijbergen
Na een succesvol afgeronde beginnerscursus, vooral op het vlak van bandjes plakken, is Lotte direct (actief) lid geworden van Tandje Hoger. Voordat ze de racefiets heeft gevonden (of andersom) was zij net als vele andere TH'ers een roeier. Naast het verbeteren van conditie is de fiets voor haar ook een perfecte manier om de omgeving te ontdekken. Maar het blijft niet alleen bij rustig rondjes fietsen door provincie. Het moet namelijk ook beter en sneller. Kortom, de motivatie is er.

Wanneer Lotte niet op de fiets zit is ze, naast gezellige dingen, doen vooral bezig met wet en regelgeving binnen de pre-master Rechtsgeleerdheid. Ook blijft ze onder meer als coach bij Aegir bezig met het roeien. Als voorzitter van de promotiecommissie gaat zij de boel in het gareel proberen te houden. Nogmaals, de motivatie is er.

Promotiecommissie 2018-2019

Lotte Eijbergen (2018) -
Mella Fuchs (2018) -
Anke Mulder (2018) -
Amber van Spengen (2016) -
Bas Vollenbroek (2017) -
Rosana Vrieling (2018) -
image2.jpeg

Onze sponsoren