Corona activiteiten

Corona activiteiten

Gezien de richtlijnen gegeven door het RIVM en de KNWU zullen tot en met 6 april geen verenigingstrainingen, Dropkoersen en andere verenigingsactiviteiten plaatsvinden. Om de tijd door te komen zullen er een aantal 'quarantaine activiteiten' georganiseerd worden die thuis te volgen zijn. Hieronder is een overzicht van georganiseerde TH activiteiten om deze tijd door te komen!

89918798_3412210275472545_6003094713245106176_o.jpg

Online spinning

Vanaf 23 maart zal er een online spinningstraining gegeven worden! Tjas biedt een spinningtraining aan, waar ook leden van andere verenigingen welkom bij zijn. Deze wordt gegeven door onze Johan, ook vaste trainer bij Tjas. Hoe kan je deze volgen? Maak een account aan op Twitch en hou dit kanaal goed in de gaten op maandag om 18:00: https://www.twitch.tv/johanbetten/. Verzoeknummers voor de training indienen kan ook en wel via deze link:  https://open.spotify.com/playlist/1okzSteEmr2I3uiOUGUlKf?si=0xw0M61OQA2w9mtsfRwo4Q

Heb je geen Tacx of vergelijkbare hometrainer? TH heeft er nog een stuk of 5 te leen, stuur een mailtje naar Marit (ic@tandjehoger.com) voor meer informatie hierover!


Strava arTH challenge

Zet jij TH op de kaart? Beste poging verdient bij de eerstvolgende borrel een speciaal biertje! Inzendingen kunnen naar de bestuursleden of tag Tandje Hoger! #ridesolo (of met z’n tweeën)

foksuk.gif
stravarth.jpeg

QuaranTHaine tijdrit

Helaas zijn er voorlopig nog even geen THrainingen en zal de geplande openingsTHijdrit nog even op zich laten wachten. Gelukkig hebben we een leuk alternatief voor jullie! De komende weken kunnen jullie strijden voor de quaranTHaine tijdrit! Hoe werkt het? Je rijdt zelf groot rondje Peize zo hard als je kan en stuurt je beste Strava tijd in. Na afloop zal een klassement gemaakt worden. Snelste man en vrouw winnen een heerlijke Corona op de eerstvolgende TH borrel (wanneer die dan ook mag zijn)!

De spelregels:

1. Het parcours is groot rondje Peize. Ga uit van dit segment: https://www.strava.com/segments/9207331?filter=overall let goed op waar het segment precies begint en eindigt, om zeker te weten dat Strava hem goed registreert.
2. Stuur je activiteit in naar mij door middel van een appje of een mailtje (race@tandjehoger.com) voor 30 maart. Meedere pogingen zijn toegestaan!
3. De poging moet uiteraard alleen zijn, zowel van mij als van het RIVM!
4. Rollende start toegestaan
5. Gebruik je verstand, stap alleen op de fiets als je gezond bent en neem geen risico's! Ziekenhuizen zijn overbelast, dus kamikaze bochten rijden is not done nu.

Oude Verzetjes

Mochten bovenstaande activiteiten nog niet voldoende vermaak zorgen, dan heeft Marit nog wat voor je. Zij is het Verzetjes archief ingedoken en zal elke dag een oud Verzetje in de Koffie en Koers app plaatsen (zit je hier niet in stuur iemand van het bestuur dan een berichtje). De al geplaatste Verzetjes zijn hieronder terug te vinden:

Verhalen uit de oude doos

Heb je na het lezen van de oude Verzetjes nog steeds niet genoeg van het lezen van oude verhalen? Dan zijn er ook nog een aantal pareltjes te vinden op de site. Je vind ze op de volgende pagina: https://www.tandjehoger.com/mijn-tandje-hoger/media/archief/verhalen-archief​

Meer?

Heb jij in deze tijd van thuiszitten iets wat je graag met je mede THers zou willen delen? Een mooi verhaal, een raadsel, een mooie route om eens solo te fietsen? Stuur dan een berichtje naar een van de bestuursleden, dan plaatsen we hem op deze pagina! Zo helpen we elkaar een beetje de tijd door te komen.

Onze sponsoren