KNWU en NTFU

Het is mogelijk om via Tandje Hoger lid te worden van de Nederlandsde Toerfietsunie (NTFU) en de Konklijke Nederlandse Wielerunie (KNWU). Beide unies houden zich bezig met hun eigen tak van sport: de NTFU richt zich met name op toerders, de KNWU op wedstrijdrijders.

KNWU
Wie wil deelnemen aan wedstrijden moet lid worden van de KNWU. Als KNWU-lid kun je een licentie kopen waarmee je aan de start mag verschijnen bij bepaalde wedstrijden. Er zijn verschillende soorten licenties. Onze racecommissaris (race@tandjehoger.com) is het aanspreekpunt voor alles wat met de KNWU te maken heeft. Zoek dus contact met hem als je lid wil worden of vragen hebt.

NTFU
Een lidmaatschap van de NTFU biedt verschillende voordelen. Niet alleen krijg je korting op deelname aan de meeste toertochten die georganiseerd worden in het land, je krijgt ook een fietsverzekering. Je kunt als NTFU-lid zelf inloggen op de site van de NTFU en een Fietssport-account aanmaken, om daar een beetje rond te kijken voor leuke tochten en artikelen. Meer informatie van de NTFU zelf is hier te vinden: https://www.fietssport.nl/informatie/fietsverzekering. Lid worden via Tandje Hoger is goedkoper dan als individu en daarom zeer aan te raden! Stuur een mailtje naar de secretaris (secretaris@tandjehoger.com) als je lid wil worden of meer vragen hebt.

Onze sponsoren