Nieuws

Introductiekamp TH 14-16 okt 2022

Introductiekamp TH 14-16 okt 2022

Terug van weggeweest: het InTHroweekend op Schier! Dankzij een gedegen voorbereiding van de Introkampcie (nog bedankt!) werd het een ouderwets gezellig weekend waar nieuwe en wat oudere leden elkaar goed hebben leren kennen. Vrijdagmiddag fietsten we in een vroege en een late groep naar de boot in Lauwersoog, de tassen werden gebracht door één topper in het busje van CYCLOON Fietskoeriers, onze nieuwe sponsor, en de TH-bak. David fietste op de bullit van CYCLOON Fietskoeriers, onze nieuwe sponsor. Dat gaf anderen de kans om eindelijk eens bordjessprints hem te winnen. Het vrijdagavondprogramma bestond uit enkele klassieke, maar zeer leuk uitgevoerde kennismakingsspelletjes. Om elkaar daarna nog wat beter te leren kennen ging het grootste deel van de groep alvast naar de Toxbar. Op vrijdag al! Waar gaat het heen met Tandje Hoger. Zuipvereniging. 

Zaterdagochtend (we waren volgens mij nog steeds met 28 nieuwe leden en vier lui van de organisatie) een alleycat over het eiland. Combinatie van hard fietsen en hard nadenken. En och wat hadden we een geluk met het weer! Een voor een druppelden de teams binnen op het terras van de Toxbar, waar de juryleden al onder het genot van appeltaart en cappuccino zaten te wachten. 
’s Middags vrij programma, ’s avonds eten en een érg interessante pubquiz (Jesse even naar vragen hoor!), en daarna weer de Toxbar in. Hierna worden de herinneringen van uw verslaggever warrig. Wat ik wel nog weet is dat we zondag gelukkig de boot van half twee konden nemen, de speaker in de CYCLOON-bakfiets hadden en heurlijk in het zonnetje naar huis fietsten. Volgend jaar weer!

Door: Thomas van Zeewijk Vink

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren