Nieuws

Ledenweekend + ICW Cross

Het ledenweekend afgelopen maand was een groot feest! Na een ietwat frisse heenweg naar de Zwerfsteen toe, werden de leden aangenaam verrast met een heerlijk warme kachel. In de avond stond voor de voetballiefhebbers het grote scherm aan om Nederland aan te kunnen moedigen.
Toen het eenmaal 2-2 werd, ging iedereen (ook de niet voetballiefhebbers, maar louter pils liefhebbers) helemaal uit hun dak! Het enthousiasme mocht helaas niet baten. Na een relatief bescheiden avond was iedereen de volgende dag vroeg uit de veren, tijd voor de ICWereldbeker Gasselte georganiseerd door TH zelf.
Chapeau voor de organisatie die vanaf vroeg in de ochtend tot laat in de middag buiten in de kou bezig is geweest. Menig TH-er was aan de start te vinden, ook de dames categorie werd goed vertegenwoordigd! Van moeilijke bochtjes op een schuine helling, zandstroken, steile klimmetjes tot een leuke en gedurfde afdaling, ICW Gasselte had het allemaal in zich! Van de kou was niks te merken, zo gezellig was het met de sfeermakende kerstmuziek op de achtergrond en het publiek dat goed bezig was met aanmoedigen. Met ook nog eens een derde plek voor Dex bij de mannen, kunnen we gerust zeggen dat het een geslaagde dag was.

Toen iedereen weer eenmaal terug was gekeerd bij de Zwerfsteen, werd er lekker gekookt alvast onder het genot van een pilsje. Laat de escalatieavond maar beginnen! Een geslaagde pubquiz en een heerlijke karaoke maakten deze avond dan ook zeer geslaagd!
Na een dagje lekker uitslapen keerden de (al dan niet brakke) leden weer terug naar Grunn. Wij als ReisCie kijken al enorm uit naar de Spanjereis :)

 

Geschreven door Iris van den Anker 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren