Nieuws

NCK Dronten 2021

Hallo TH! 

Ik hoop dat jullie een heerlijke (fiets)vakantie hebben. Over niet al te lange tijd zal het normale leven zich weer hervatten en ook het NCK (2 oktober) staat weer op het programma! 
Om ons zo goed mogelijk voor te bereiden en met de beste ploeg van start te gaan zullen binnenkort de NCK-trainingen starten. Deze zijn tegelijk met de reguliere woensdagtraining.

De selectie zal als volgt gaan:
De eerste twee trainingen zijn open trainingen, dit betekent dat deze voor iedereen toegankelijk zijn om te kijken of het (ploegen)tijdrijden iets voor jou is. Tevens vindt in deze tijd een selectie plaats voor het volgende blok. In dit volgende blok train je met een gesloten groep op de ploegentijdrit. Er wordt veel getraind op het goed functioneren in de groep. In de laatste weken tot het NCK zal de uiteindelijke selectie gemaakt worden door de trainers. Bij de heren is dit en ploeg van 6 + reserves, bij de dames is dit een ploeg van 4 + reserves.

Stof je TT-fiets of TT-balkjes af en kom langs op de open training op 18 augustus en 25 augustus. Je moet bij deze trainingen zijn om je te classificeren voor de gesloten trainingen.

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren