Nieuws

Nieuwe TH Tenue 2024-2026!

Nieuwe TH Tenue 2024-2026!

Lieve leden, ereleden, donateurs, sponsoren en andere geïnteresseerden,

Met trots presenteren wij ons nieuwe tenue voor de komende drie jaar! Afgelopen jaar heeft het bestuur zich hard ingezet om dit prachtige tenue te ontwerpen. Met een nieuwe sponsor (Welkom Viro!) en natuurlijk de oude bekenden (Spaak, Velodroom, Fysiosportief & de Zwerfsteen) zullen de (ere)leden en donateurs van onze vereniging komende drie jaar de blits maken in koers, toertocht en training.

Naast dat het tenue een nieuw uiterlijk heeft gekregen, wordt er ook overgestapt naar een nieuwe leverancier. Kalas zal vanaf heden onze kleding produceren. Met nieuwe kleding komen ook andere pasvormen, voordat er besteld kan worden is het dus raadzaam om even te passen. Hier zijn twee mogelijkheden voor:

  • 19 oktober 19:00-21:00 bij Velodroom (Kanaalstraat 63, Roden)
  • 26 oktober 19:00-21:00 bij Velodroom (Kanaalstraat 63, Roden)

Zet dus even lampjes op je fiets die dagen en stem met elkaar een momentje af om met je TH vriendjes en vriendinnetjes die kant op te rijden :)

Er kan kleding besteld worden in de eerste week van november. Meer informatie over hoe je de webshop kan bereiken zal verlopen via de TH Mededelingen groep.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren