Nieuws

Stem voor Dorus als trainer van het jaar!

Vol trots mogen wel melden dat Dorus genomineerd is voor Aclo trainer van het Jaar!

Stem nu!

Afgelopen maand hebben we de evaluatie van onze Tandje Hoger wielren-beginnerscursus doorgespit en één van de pluspunten die eruit sprong was “Dorus”. Het enthousiasme en de ervaring waarmee Dorus training geeft is bijzonder te noemen. Niet alleen op de weg maar ook in de spinningzaal. Hoewel de meeste mensen spinning als een uur afzien beschouwen kan Dorus genieten van een les waarbij iedereen volledig de verzuring in gaat. Op de weg is te merken dat Dorus blij wordt van het eindeloze enthousiasme van de renners. Hij is dan ook vaak met een grote glimlach langs de kant te vinden. Wat Dorus kenmerkt is dat hij zegt waar het op staat en dat wordt gewaardeerd.

Dorus is al jaren de trainer van de wedstrijdsectie van Tandje Hoger. Daarnaast was hij afgelopen jaar ook trainer van de NCK damessectie en de beginnerscursus. Dit deed Dorus allemaal terwijl hij bezig was met de laatste fase van zijn PhD Scheikunde in de Feringa onderzoeksgroep.

Deze zomer heeft hij zijn PhD afgerond en is hij aan zijn postdoc begonnen. Vraag Dorus alsjeblieft niet naar zijn onderzoek, want veel zul je er waarschijnlijk niet van snappen!

Op sportief of academisch vlak, Dorus is van alle markten thuis en een aanwinst voor de wielersport!

 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren