Nieuws

Studentencup 03-04-2022

Studentencup 03-04-2022

Zondag 3 april was het zover, de Studentencup georganiseerd door G.S.W.V. Tandje Hoger. Een select groepje mannen en vrouwen gingen de uitdaging aan in wisselende omstandigheden. Alle seizoenen zijn voorbij gekomen tijdens de koers: regen, sneeuw, zon en wind (veel wind). 
Eerst waren de vrouwen aan de beurt. Helaas was er na zo'n 15 minuten een valpartij, waardoor Nikki Langelaan en Manon Gremmen uitvielen. De koers lag even stil, maar werd uiteindelijk nog vervolgd voor zo'n half uur. Bij de dames ging Vera Fledderus er met de winst vandoor. Een tweede plek was voor Ingrid Huizing en een mooie derde plek was voor Nienke Schuur. 
Bij de heren zonder licentie/startlicentie werd gestreden voor de eerste plek,  waar Thomas van Zeewijk Vink iuitendelijk de sterkste in de sprint was . Sam Borst ging er met de tweede prijs vandoor en Maarten Pereboom werd knap derde. 
Bij de heren met licentie was het spannend. Ronald Hinrichs en Arjen Dillema waren lang met z'n tweeën weg, maar werden uiteindelijk teruggepakt door Max van der Vegt, Jesse Haaksman en Ingmar Hoekstra. Jesse was uiteindelijk de sterkste in de sprint, gevolgd door Arjen en daarna Ronald.

De foto's van deze dag zijn hier te vinden.

De uitslag van deze dag is hier te vinden.
 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren