Nieuws

Terugblik: Coureursweekend 17-19 maart 2023

Terugblik: Coureursweekend 17-19 maart 2023

Afgelopen 17-19 maart zijn wij met 14 coureurs naar Holten afgereisd om daar te gaan trainen!

Vrijdagochtend 17 maart @ Station Groningen
Maart draait om zijn staart, dat hebben we geweten. Met goede moed stonden we daar dan: in de sneeuw met een weekend fietsen in Holten voor de boeg. Want er moet natuurlijk hard gefietst worden dit seizoen! Gezien de kans dat de treinen rijden tegenwoordig net zo klein is als dat iedereen schoon is gebleven dit weekend, besloten wij met de fiets vanaf Zwolle naar Holten te gaan. Met Mozes en Max als onwijze windschermen zijn wij met 6 fietsers die kant op gereisd. Bij thuiskomst in het pittoreske Holten waren er door Marieke en Friso pannenkoeken gemaakt. Blijer kon je ons niet hebben. Misschien Stijn wel want die had het nóg koud en is een trauma rijker. Want fietsen in de regen, wie doet dat nou?

De zaterdag begon met sneeuw. Veel sneeuw, maar ook zon! Er stond een intervaltraining op de Holterberg op ons te wachten. Waar het bij sommige mensen het overgeven nader dan het lachen stond, werd hier goed getraind. Bij thuiskomst werd er nog even koers gekeken en alleen maar over fietsen gepraat (is er meer in het leven dan wielrennen?) en werd er menig broodje kaas achter de kiezen gewerkt. (of zakje chips of niet Ronald?)
‘s Avonds is er onder leiding van Marieke en Rosan achter het fornuis een heerlijk maaltje op tafel gezet.

Om het weekend af te sluiten stond er op de zondag nog een heerlijke waaiertraining + duurrit op het programma. Er mag natuurlijk geen kant gekozen worden, maar in de wandelgangen is vernomen dat dit bij de dames toch beter ging dan bij de mannen…

Al met al een zeer geslaagd weekend! Zin in het seizoen!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren