Nieuws

Terugblik: KEI-week Tandje Hoger 2023

Maandag in de vroege ochtend was de PRcie op de Grote Markt om het kraampje op te zetten. Terwijl het kraampje opgezet moest worden werden de flyers nog opgehaald bij de drukker en de shirts bij de borduurmeester. Alles was dus top voorbereid. Alles werd snel opgehaald zodat we op tijd klaar stonden om alle KEI-lopers te ontvangen. En Wat waren er een hoop KEI-lopers; na drie uur kwamen de eerste al langs. Er stond een fiets klaar om meteen alle vermogens van de toekomstige TH’ers te meten. Het hoogste wattage werd toch door een roeier getrapt, menig wielrenner (bijvoorbeeld Sam) kwam niet aan dit vermogen van 1316 watt. Het was mooie dag op de grote markt, veel potentiële leden gesproken en geënthousiasmeerd voor het wielrennen. We waren klaar voor de volgende dag!

Dinsdagochtend stonden weer vroeg klaar om te gaan koken voor de Eat en Greet. Eenmaal in de supermarkt bleek de goedkoopste pasta uitverkocht, dus werden we toch duurzaam met biologische pasta. Ook werd het pestoschap leeg gekocht. Ondertussen werd ook een grote plastic doos aangeschaft om later alle pasta in doen (echt een tip!) . Met hulp van Anka hebben we alles gesneden, gekookt en bereid en waren we precies op tijd klaar voor de eat en Greet. Op naar tram 13! Onderweg werden we aangestaard door mensen die verlekkerd naar onze bak pasta keken. In het trammetje werden natuurlijk ontvangen door een enthousiaste Joop, die er ook erg veel zin in had. Wederom kwamen er veel KEI-lopers langs die onze heerlijke pasta kwamen eten en kennis kwamen maken met TH. Daarnaast waren er ook leden aanwezig, een gezellige combi! De hele vier en een halve kilo pasta is opgegeten en we hebben zelfs nog extra bordjes bij moeten halen omdat er zoveel vraag naar was. Het was unaniem een belachelijk groot succes!

Later die dag stonden we met een grote groep ook weer klaar voor de KEI-parade. De TH-bak werd op de juiste plek geparkeerd en wij zaten daarnaast te genieten van een heerlijke pizza. Ondanks het wachten vermaakte iedereen zich door gezellig bij te kletsen en spelletjes te spelen. Toen de parade eenmaal begon sprong iedereen de fiets op, om vervolgens het hele rondje de hele tijd met een voet aan de grond te moeten staan. In de TH-bak is ook de voet niet van de koppeling gegaan. Maar wel hebben we aan de hele stad TH weer even laten zien. Sommige toeschouwers waren wel erg enthousiast en trokken bijna Colin van z’n fiets. Gelukkig werd een ongeluk voorkomen, maar dit zorgde voor de nodige schrik.

Woensdag was alweer de laatste dag voor TH van de KEI-week. We stonden weer op tijd klaar met een kraampje voor de sport plaza. Na een gezellige nacht, en daardoor wat minder slaap, waren we blij dat de sport plaza pas in de middag begon. Ook de KEI-lopers leken last van te hebben dat alweer de derde dag van de KEI-week was, want de meesten kwamen pas aan het eind van de middag langs. Naast dat we weer veel flyers en tasjes hebben uitgedeeld, hebben we zelf ook nog wat sporten uitgeprobeerd. Wielrennen bleek toch wel echt de leukste sport te zijn. Ook werden er week veel vermogens getrapt, maar ook de schaatsers van Tjas lukte het niet om het record van maandag te verbeteren. Uiteindelijk weer een geslaagde dag en daarmee ook een geslaagde KEI-week! Natuurlijk ook mede door alle hulp van leden bij de kraampjes en met meefietsen bij de parade, bedankt hiervoor!

De PRcie zelf heeft het weekend in stijl gespendeerd in Zuid-Lumburg, dat hadden we wel verdiend! Nu gaan we ons weer volop storten op de introperiode. Hopelijk zien we daar weer veel KEI-lopers terug. Groetjes van de PRcie!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren