Nieuws

Terugblik: Ploegenpresentatie TH 2023

Ploegenpresentatie

Op 24 april ’23 waren de coureurs van TH weer verzameld om hun doelen te delen. Met uitzondering van een aantal die de memo gemist hadden, stond het grootste deel van de vereniging erg scherp; de benen waren geschoren en bij een enkeling zat de kleding zelfs wat losjes (man met een missie).  

Nadat iedereen een half uur later dan gepland comfortabel zat met een bakje koffie, thee en de benodigde borrelnootjes, kon de presentatie beginnen. Van Zeewijk Vink et al. hebben met hun forms (wat zijn die forms toch goed van toepassing) alle coureurs aanwezig gepresenteerd. Hier kwamen ambitieuze doelen uit voort. Hoewel de meeste renners het doel om wedstrijden te winnen, heeft Wouter Feitsma het doel om via de gravelroute de eerste regenboogtrui naar TH te slepen. Nogmaals bedankt Thomas voor het aan elkaar praten van de avond (wat kan hij toch goed lullen he).

Na het presenteren van de renners zijn de teamfoto’s gemaakt. Het was een groot contrast hoe professioneel de foto-setup was en hoe niet-professioneel de renners poseerden op deze foto’s. Ondanks de focus van de renners is het Olaf Westerhof toch gelukt om erg mooie foto’s van ons team te maken. Voor meer mooie foto’s, volg @ojwphotographs op instagram!

Wij blikken met de RaceCie terug op een leuke avond, veel succes dit seizoen coureurs!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren