Nieuws

Terugblik: TH Zomervakantie

Maandag 17 juli stond de wekker wat vroeger dan normaal, want de TH zomervakantie stond voor de deur. Met een groep van 14 TH’ers, jong en oud, maar voornamelijk oud, vertrokken we om 06.00 naar het Franse gebergte. Tegen de avond kwamen we aan bij ons hippe airbnb-huisje wat voornamelijk was ingesteld op Frans formaat. Het beloofde een knusse en gezellige week te worden. Er werd fanatiek gefietst en bij de dames onderling vroegen we ons regelmatig af in wat voor strafkamp we beland waren.

Op vrijdag stond de La Plange de belle filles op de planning, Joëlle en Jarmo hadden het na 2 kilometer al wel bekeken en voegden zich bij Jan en Leon in de ploegauto. De panzerwagen van Jan scheurde door de haarspeldbochten en daarnaast werden de nodige plakbidonnetjes uitgedeeld. Kotsmisselijk zaten we op de achterbank, maar Jan is een goede ploegleider in spé!

Op zaterdag kwam de 21e etappe van de Tour de France langs, dat konden we natuurlijk niet missen. Het was een hele belevenis om naar de top van de klim te fietsen, want we werden net als de profs flink aangemoedigd. Als echte gierige Hollanders stonden we achter het lint te schooien om gratis petjes of andere gekkigheid toen de reclamekaravaan langs kwam scheuren. Al met al vloog de week voorbij en zitten we inmiddels weer te treuren in regenachtig Nederland. Iedereen bedankt voor de mooie week, volgens mij was het erg geslaagd!

 

Geschreven door Joëlle Ruben 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren