Nieuws

Update coronamaatregelen

Laatste update: 3 december 2020 - English below

Beste leden, 

Buitentrainingen

Buiten mag er gefietst worden, maar er zullen geen trainingen aangeboden worden. Volg voor het buitenfietsen in groepen de richtlijnen uit het protocol. Voor specifieke trainingen kun je hier klikken.

Spinning

We mogen (opnieuw) beginnen met spinning! Met een aantal aanpassingen kunnen de spinningtrainingen doorgaan! Elke maandag van 18:00 tot 19:00 is er een spinninguur bij het ACLO-sportcentrum.Ook woensdag is er een spinninguur van 20:00 tot 21:00. Deze vindt plaats in de Meetingroom, naast de Sportsbar. Er is ruimte voor 15 deelnemers, aanmelding is verplicht. De aanmelding voor spinning gaat open om 18:00 uur op de vrijdag en op de zondag voorafgaand aan de training. Lees voor de training het protocol goed door, deze is te vinden bij de evenementomschrijving en onderaan dit bericht.

Let op: de spinningles op 16 december gaat niet door, vanwege KISS bij de ACLO. Dit zijn sportlessen in het teken van kerstmis, met een hele feestelijke sfeer. Neem hier dus vooral een kijkje! 

Krachttraining

De krachttraining kan weer doorgaan, met een maximum van 20 deelnemers. Lees voor de training het protocol goed door, deze is te vinden in de evenementomschrijving en onderaan dit bericht.

Deze trainingen vinden plaats op woensdagavond van 18:00 tot 19:00. Aanmelding is verplicht, en mogelijk vanaf 18:00 uur op de zondag voorafgaand aan de training. De training vindt plaats in zaal 4 van het Sportcentrum.

Borrels, maandelijkse toertocht en andere sociale activiteiten

De horeca is gesloten, dus helaas kunnen de borrels voorlopig niet plaatsvinden. Ook de maandelijkse gezamenlijke toertocht wordt niet georganiseerd. Echter, ook hier wordt gekeken naar alternatieven. Voor nu is het vooral belangrijk om de verspreiding van het virus tegen te gaan en op jezelf te letten. We hopen daarom op jullie begrip.

 

Verder zijn individuele fietsritten toegestaan (en zelfs aan te raden!), en wij zien jullie stravaritjes (buiten of binnen) dan ook graag tegemoet! 

Liefs,

het 44e bestuur

Daan, Thomas, Danieke, Esther, David en Marit


Dear members, 

Due to the current corona measures, we have to adjust our agenda accordingly. This means the following: 

Outdoor training 

Cycling outside is allowed and even recommended, but we will not offer any outdoor training at this moment.

Spinning 
The weekly spinning sessions return! There is a capacity of 15 participants. This will take place in the Meetingroom, at the ACLO-sportscentre, from 18:00 to 19:00 on monday and from 20:00 to 21:00 on wednesday. Signing up is required, and opens at Friday and Sunday 18:00. 

Weight training
This training too can continue, under certain conditions. if you want to join this training, please ask the board for more information about the 'verantwoord-sporten-protocol'. This training takes place at zaal 4, from 18:00 until 19:00. You have to sign up, this is possible from Sunday 18:00. There is a capacity of 20 participants.

Social drinks

The cafes are closed. Drinks will not take place, until further notice. 

Monthly tourride 

The monthly tourride is not organized by Tandje Hoger either. However, alternatives are being considered. 

Individual bike rides are allowed (and even recommended!), and we look forward to seeing your trips (outside or inside) on Strava!

Kind regards,

the board

Daan, Thomas, Danieke, Esther, David en Marit

 

 


Protocol verantwoord sporten

Beste leden,

Voor jullie ligt een protocol waarin richtlijnen staan geformuleerd als advies voor het verantwoord handelen op buiten- en binnen sportaccommodaties en in openbare gebouwen. Namens het bestuur verzoeken wij jullie deze richtlijnen in acht te nemen. Deze zijn gebaseerd op de landelijk geldende maatregelen van het RIVM, het NOC*NSF en de KNWU.
Dit protocol gaat uit van de per 14 oktober 2020 geldende landelijke maatregelen en zal indien die in de komende tijd veranderen op basis van die veranderingen worden aangepast. Ook is er een specifiek protocol voor de circuit training in zaal 4 van het Sportcentrum.

Richtlijnen t.b.v. veiligheids- en hygiëneregels voor de sport
- Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop;
-‚Äč Heb je klachten (zoals omschreven door RIVM)? Blijf thuis en laat je testen;
- Ga direct naar huis wanneer er tijdens het sporten klachten ontstaan;
- Je dient alleen aan te komen en te vertrekken.

Binnen
- Neem de veiligheids- en hygiëneregels in acht die ter plaatse gelden zoals bij het Sportcentrum;
- Na afloop van de sportactiviteit dien je zo snel mogelijk de accommodatie (het Sportcentrum) te verlaten. Er zal tien minuten voor het einde van de training gestopt worden om iedereen de tijd te geven de  gebruikte apparatuur en materialen te desinfecteren. Vervolgens verlaat men één voor één de zaal.
- Kleedkamers, douches en wc’s kunnen niet gebruikt worden op de accommodatie (het Sportcentrum).


 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren