Bikepacking Adventure

Op 25, 26 en 27 augustus 2023 zal het TH Bikepacking Adventure plaatsvinden!

Op 25 augustus vindt het TH Bikepacking Adventure plaats! Tijdens dit avontuur leg je een zelf geplande route af van circa 600 km tussen de verschillende studenten wielerverenigingen van Nederland. Met als startplek A.S.S.W.S.V. SKITS in Amsterdam en de finish in het prachtige Groningen. 

De kosten zijn 20 euro voor leden van Tandje Hoger en de leden van de verenigingen waar de tussenpunten zullen zijn. Voor niet-leden zijn de kosten 40 euro.
Voor deze prijs krijg je: Extra snacks, een volgauto die in de buurt blijft, mocht er wat gebeuren, aanmoediging op de tussenpunten, een leuke prijs en
eeuwige roem!!

Er zal een mannen- en damesklassement komen. Dus je kan het event als wedstrijd zien of als avontuur waar de eindtijd niet uitmaakt.

De eerste reglementen zijn als volgt: 
Als je als wedstrijd fietst mag je maximaal in drietallen fietsen. Als je niet als wedstrijd fietst maakt het aantal waarmee je fietst niet uit.
Je mag overal(binnen Nederlandse wetgeving) overnachten, dus bij bekenden logeren of in hotels/hostels overnachten is ook toegestaan.
Volgauto's, eigen voedingsposten en dergelijken zijn niet toegestaan. Het is namelijk de bedoeling dat je de rit zelfstandig doet.Leden van Tandje Hoger kunnen zich inschrijven via de volgende link:
​​​​​​​https://www.tandjehoger.com/activiteiten/uitgebreide-evenementen/bikepacking-adventure 


Niet-leden kunnen zich inschrijven via de volgende link:
https://www.tandjehoger.com/activiteiten/uitgebreide-evenementen/bikepacking-externen-test

Aanmelden en afmelden kan tot 11 augustus. Na deze datum krijg je geen geld terug als jij je nog afmeldt.

Onze sponsoren