IMG_8822.JPG
Arnout Stäbler

Arnout is een echte doortrapper, hij wil zich dit jaar testen bij de amateurs en vooral pieken tijdens de Arden Challenge. Aan zijn fiets zal het in ieder geval niet liggen, dus we zijn zeer benieuwd wat hij dit jaar gaat laten zien.IMG_8823.JPG
Esther Broenink

Esther neemt dit jaar voor het eerst een amateurlicentie, dus kan deze long ride-overlever laten zien dat ze ook een hardrijdster is. Ze staat als een van de weinigen hier al twee jaar op de website als wedstrijdrenner, toen ze samen met Lotte de enige vrouw was die een licentie nam. Dit jaar kan ze als de meest ervaren renster van de ploeg iedereen wegwijs  maken in het peloton.


Floor wil dit jaar alles winnen maar vreest dat er mensen beter zijn. Ze is zelfs al op hoogtestage geweest dus aan de voorbereiding kan het niet liggen. Als barvrouw bij Spaak zit ze behoorlijk diep in die community, ze organiseert graveltochten dus het fietsen is absoluut een lifestyle. Heeft even getwijfeld maar koos uiteindelijk toch voor Tandje Hoger en daar mogen we heel blij mee zijn. En echt niet alleen omdat ze goede koffie kan zetten.  


IMG_8825.JPG
Friso van der Bijl

Friso doet al 5 jaar aan wielrennen, en in die tijd heeft hij nog nooit het asfalt gekust in de koers. Ondanks dit nog afgeklopt moet worden, hebben wij veel vertrouwen dat dit doorgezet gaat worden. Aan zijn goed doordachte trainingen zal het ook niet liggen, hij is overigens nooit te beroerd om je daarover te adviseren – gevraagd of ongevraagd. We zijn benieuwd waar dat hem brengt.

IMG_8827.JPG
Gerben de Sain

Gerben doet al 12 jaar aan wielrennen en heeft deelgenomen aan NK's. Naast fanatieke wielrenner en verdrijder kennen wij hem ook als gezellige enthousiaste klassieke-scooter-rijdende Gerben. Dit jaar wil hij weer voorin meedoen in de koersen, en door zijn ervaring hebben we er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken.


IMG_8831.JPG
Ingmar Hoekstra

Ingmar wielrent al sinds zijn 11e. En heeft in die tijd wel het een en ander bewezen, zo heeft hij vorig jaar de Eyserbosweg ge-everest. Ook dit jaar barst hij weer bijna uit elkaar van de ambities, zo wil hij voor een Top 10-klassering in het eindklassement van de Arden Challenge gaan en een droge worst winnen in Emmen. Of dit te combineren is met zijn bestuurstaken moeten we nog even afwachten…

IMG_8833.JPG
Jehannes Gietema

Een van Jehannes zijn vele bijnamen is het 'sprintkanon'. Hij heeft 2,5 jaar ervaring met koersen op Corpus, maar zijn grootste overwinning op Ingmar en Max tijdens de crossona toertocht. Maar als sprinter van de wedstrijdploeg hopen wij nog veel meer van Jehannes te zien in het komende seizoen.


IMG_8835.JPG
Jordi Timmermans

Jordi is de man uit de omgeving van Breda, waar hij ook al aan koersen deed. En dan moet je natuurlijk iets afgezaagds zeggen over Brabantse gezelligheid, maar het klopt ook nog bij Jordi. Hij kent naar eigen zeggen geen angsten en wil dat zo houden want angst is een slechte raadgever.


IMG_8838.JPG
Maaike Van den Bemt

Maaike is lid van de tourcommissie, maar dat betekent niet dat ze niet hard kan rijden. Maar als toerder maak je vele kilometers. Haar doel dit jaar is om een koers uit te rijden zonder te vallen. Maar kijk er niet raar van op als ze iedereen uit haar wiel weet te rijden komend jaar.IMG_8842.JPG
Marchien Goldhoorn

Bij Marchien hing in 2015 al de racefiets aan de muur, naar eigen zeggen fietst ze pas een jaar of 4. Haar grootste prestatie op de fiets is het uitrijden van de Long Ride, met een gemiddelde van 31 in het wiel van Wouter. Dit jaar wil ze heel blijven, uitrijden, en zo hoog mogelijk eindigen. We zien bij deze hardrijdster geen problemen om deze doelen te halen.


IMG_8846.JPG
Max van der Vegt

Max heeft al 7 jaar ervaring op de racefiets, en is al jaren een vaste waarde in de TH wedstrijdploeg. Dit jaar wil hij pieken in de Arden Challenge, om vervolgens iedereen uit zijn wiel te rijden tijdens de Spanjereis een week later. Met natuurlijk de Spanjereis als belangrijkste doel. We zijn zeer benieuwd wat deze hardrijder dit jaar gaat laten zien.


IMG_8850.JPG
Nienke Schuur

Nienke is eigenlijk een schaatser, maar ze is al wel sinds 2014 in het bezit van een racefiets. Ook heeft ze de elfstedentocht al twee keer uitgefietst. Dit jaar wil ze de marmotte uitfietsen en met de ploeg mee wedstrijden rijden. Met al deze ervaring hebben wij er alle vertrouwen in dat dit geen probleem gaat zijn.


IMG_8851.JPG
Nikki Langelaan

Nikki heeft vorig jaar van Italië naar Nederland gefietst in de Tour of Life. Als doel heeft ze om dit jaar een amateurwedstrijd uit te rijden. Dit moet geen probleem zijn want ze kan echt hard fietsen en ik hoop maar voor de andere dames dat ze zich niet laten verrassen door haar lieflijke voorkomen. Want Nikki rijdt zo bij ze weg.


IMG_8852.JPG
Olaf Deiman

Olaf begint dit jaar aan zijn 7e seizoen als wielrenner, hierin zegt hij geen noemenswaardige prestaties behaald te hebben. Als doel heeft hij dit jaar gesteld om een koers uit te rijden. Met de voorbereiding die hij dit jaar heeft moet dat geen probleem zijn, aangezien hij vaak deelneemt aan de dinsdagochtendritjes, hardloopt en op zwift te vinden is.


IMG_8854.JPG
Phaedra Krol

Phaedra doet al 16,5 jaar aan wielrennen. Heeft in die tijd ook daadwerkelijk prestaties geleverd (zilver EK baan junioren 2017 ploegenachtervolging, 15 NK medailles (1x weg, 14 x baan, 1xjeugd/nieuwelingen/junioren/elite), winst Rûntsje Tsjûkemar 2017 (klassieker elite vrouwen). Heeft ervaring maar wil het plezier terugvinden, als dat ergens kan lukken is het wel bij TH. Hopelijk is dat plezier de basis voor nieuwe successen. Met zo’n palmares en zo’n achternaam zijn de verwachtingen hoog gespannen.

IMG_8855.JPG
Robin van Loo

Robin doet naar eigen zeggen 2/3 jaar aan wielrennen, vindt zijn grootste prestatie het opfietsen van de “Mont Ventoux”, en wil vooral stappen maken met wedstrijden rijden zonder te ploffen of te vallen. Een nieuw gezicht binnen de vereniging, maar als al zijn prestaties zo zullen zijn als die andere roeiers dan hebben we veel om naar uit te kijken.


IMG_8858.JPG
Ronald Hinrichs

Ronald is al sinds 2018 lid van TH en een waardevol lid van de wedstrijdploeg. Vorig jaar heeft hij zelfs een droge worst gewonnen in Emmen na een solo onstnapping. Dit jaar verwachten wij minstens twee droge worsten, daarbovenop wil hij zich wegcijferen voor ploegmaten in verschillende koersen. Daarom zijn we erg blij om Ronald dit jaar weer in de ploeg te hebben.


IMG_8861.JPG
Stijn Bor

Stijn doet al 2 jaar aan wielrennen, maar hij is dit jaar begonnen bij de wedstrijdploeg van TH. Dit jaar wil hij vooral goed zijn op 26 mei tijdens de Ronde van Lekkerkerk (de woonplaats van zijn vriendin) en een Ready2Race koers winnen. Wij geloven dat Stijn deze doelen kan behalen, omdat hij aanwezig is bij bijna elke training.


IMG_8865.JPG
Vera Fledderus

Deze kopvrouw wil eigenlijk het liefst met de mannen mee, en de mannen ook met haar. Vreest het meest voor rondjes met een route en een koffiestop, fietsen mag namelijk niet makkelijk zijn. Loopt stage, heeft een bijbaan, zit in het bestuur én wil fanatiek fietsen. En ze weet het ook nog succesvol te combineren. Ze is 7e geworden bij de dames in de veldslag om Norg, en haar doel voor dit jaar is om hierbij zelfs op het podium te komen. Met Vera hebben we een potentiële veelwinnaar in de vrouwenploeg.

IMG_8867.JPG
Wouter Feitsma

Wouter voert als een van zijn grootste prestaties op dat hij zo innig het asfalt heeft geknuffeld dat er een traumaheli voor moest komen. Naast debiel hard vallen kan Wouter gelukkig ook debiel hard rijden. Met zijn ervaring en snelheid mogen we veel verwachten voor aankomend seizoen.

Onze sponsoren