ICW Langelo Koerse

LANGELO AFGELAST | LANGELO CANCELED

Door een vervelende samenloop van omstandigheden heeft het bestuur helaas moeten besluiten om ICW Langelo aankomende zondag af te gelasten. Uiteraard ontzettend jammer, maar in onze ogen de enige juiste beslissing. Bedankt voor jullie begrip, en hopelijk tot ziens bij een van onze andere activiteiten (zoals het Open Gronings Kampioenschap op 1 september)!

-

Due to unforeseen circumstances, the board sadly had to decide to cancel ICW Langelo this Sunday. A real pity, but according to us the only right decision. Thank you for your comprehension!

Op zondag 14 juli 2019 organiseert GSWV Tandje Hoger haar interclubwedstrijd ICW Langelo. Er wordt dit jaar gestart in de volgende categorieën op de volgende tijden:

12:00 Sportklasse, basisleden & nieuwelingen (8 ronden à 6,4 km, 44,8 km)
12:02 Dames basisleden, dames amateurs (7 ronden à 6,4 km, 44,8 km)
14:00 Amateurs & junioren (11 ronden à 6,4 km, 70,4 km)

Inschrijven kan ter plekke, de inschrijfgelden zijn dit jaar €5. De inschrijving en start/finish zijn dit jaar aan de Oosterweg 4.

Er is géén watervoorziening, zorg dus zelf voor voldoende drinken.

We zijn nog opzoek naar voldoende vrijwilligers om van deze dag een prachtdag te maken! Lijkt het je leuk om te helpen met verkeersregelen of de inschrijving? Stuur dan even een mailtje naar race@tandjehoger.com. Vervoer en lunchpakketten voor de vrijwilligers zal geregeld worden.

Algemene informatie


  • Opzet: een omloop van 6,2 km, met minstens één tussensprint.

  • Er wordt gestart in 3 verschillende categorieën; amateurs, sportklasse en dames. Bij de dames mogen ook eliterensters deelnemen. Voor deelname aan de ICW is geen KNWU-wedstrijdlicentie vereist, wel een basislidmaatschap.

  • Kosten deelname: €5,00.

  • Prijzen:

    • Prijs voor de nummer 1, 2 en 3 in elke categorie.

    • Ludieke prijzen voor de winnaars van de tussensprints.

  • Het dragen van een helm is verplicht.

63420E76-E970-4CEC-A43E-A8F00C10BAAC.png

Onze sponsoren