Word donateur!

Word donateur!

Als je het leuk vindt om na je afstuderen betrokken te blijven bij Tandje Hoger, dan is er de mogelijkheid om donateur te worden. Hiermee blijf je op de hoogte over het wel en wee van de club en kun je nog steeds deelnemen aan de borrels en toertochten. Natuurlijk betaal je ook de jaarlijkse contributie. We stellen het zeer op prijs als oud-leden op deze manier de club willen steunen.

Stuur de secretaris een mailtje met je persoonlijke gegevens als je donateur van TH wilt worden (secretaris@tandjehoger.com). Via de mail ontvang je dan verdere instructies.

NB: Donateurs hebben geen ACLO-kaart en hebben daarom geen toegang tot de spinninglessen in de winter en geen toegang tot de wegtrainingen in de zomer. De huur van de spinningruimte en de trainers worden namelijk betaald door de ACLO. Ben je afgestudeerd en wil je nog wel aan de trainingen deelnemen? Dat kan, dan kun je tot en met drie jaar na je afstuderen een hoogtariefkaart aanschaffen bij de ACLO en kun je lid zijn bij TH. Voor meer vragen hierover kun je mailen naar de secretaris (secretaris@tandjehoger.com) of kijk even in de FAQ (kopje ACLO).

Onze sponsoren