fiets Elfstedentocht

Over dit evenement

Categorie
Activiteit
Datum en tijd
29 mei 2023 08:00 - 16:00
Locatie
Bolsward

Maandag 29 mei, pinkerstermaandag, is het weer zo ver, dan vindt de fiets Elfstedentocht plaats! Deze traditiegetrouwe toertocht is 235 kilometer lang en gaat langs de Friese 11 steden. De fietsen van deelnemers verschillen, dit kunnen racefietsen, stadsfietsen, transportfietsen, tandems en ligfietsen zijn. Iedereen fietst de tocht op zijn eigen tempo, en op én langs de route is het één groot feest. Iets voor jou? Meld je dan snel aan!

Kosten 

Dit jaar zijn de kosten om mee te doen aan de fiets Elfstedentocht €28,-. 

Aanmelden 

De inschrijvingen lopen tot 15 december. Dus wil jij meedoen aan deze fiets Elfstedentocht? Meld je dan voor 15 december aan. Dit doe je als volgt:

- Je schrijft je tussen 1 december en 15 december in voor 10 kaarten via https://www.fietselfstedentocht.frl/. Je hoeft dan nog niet te betalen. 

- Op 16 december ontvang je een mail waarin staat voor hoeveel kaarten je bent ingeloot. De Toercie zal t.z.t. communiceren voor hoeveel kaarten je daadwerkelijk dient te betalen, om te zorgen dat we gezamenlijk voldoende kaarten hebben. Uiteraard krijg je het bedrag van kaarten die je hebt besteld voor anderen direct terug van de penningmeester of degene voor wie de kaart is.

- Meld je aan via de TH-website, zodat je Toercie weet wie er mee willen en zich dus hebben ingeschreven voor kaarten.

Organisatie 

Na het sluiten van de aanmeldingen zal de Toercie een groepsapp aanmaken met alle deelnemers. In deze groepsapp zal, samen met de deelnemers, een plan worden gemaakt hoe we de kaarten gaan verdelen en over een paar maanden over hoe we onszelf naar de startplaats, Bolsward gaan verplaatsen. Uiteraard gaat de TH-bak mee, maar waarschijnlijk doen we ook een beroep op eigen auto’s/OV. 

 

We hopen met een grote groep enthousiastelingen aan de start (en finish) te staan in Bolsward!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren