Mannenploeg

Aanschouw hieronder de geweldige mannenploeg! 

Groepsfotos_mannen
Persoonlijke_fotos_-_2024-17.jpg

Friso van der Bijl

Degene waarvan je veel kan leren wat betreft voeding, trainen en sur place uitvoeren na een sprint. Friso heeft een bizarra aanzet, wat m een goede sprinter maakt. 


Lid sinds: zomer 2021 

Persoonlijke_fotos_-_2024-20.jpg

Daniel van Lohuizen

Daniël is onze echte klimgeit. In spanje zal hij iedereen laten zien hoe je een berg op kan knallen! Voor regelen van de beste fietsdeals kan je ook zeker altijd bij Daniël terecht.


Lid sinds: lente 2023 

Persoonlijke_fotos_-_2024-24.jpg

Laurens Ingberg 

Met een paar wedstrijdje was Laurens helemaal verkocht aan het wedstrijdrijden. Met veel progressie is het een kwestie van tijd totdat er een podiumplek wordt bemachtigt!


Lid sinds: zomer 2022

Persoonlijke_fotos_-_2024-26.jpg

Stijn bor 

Met een achtergrond in het alpineren heeft Stijn waarschijnlijk al meer hoogtestages gehad dan de hele wedstrijdploeg bij elkaar! Zelfs in de winter wordt er nog keihard doorgetraint om fit het seizoen te beginnen. Niet alleen gaat het om het koersen maar ook om de gezelligheid.


Lid sinds: lente 2021
Persoonlijke_fotos_-_2024-29.jpg

Max von Kempler 

Max decided to leave the beautiful, warm South-Africa and exchanged it for one of the flattest and most boring regions of the world cycling wise. Why? He is ambitous and trains a lot. We'll see how far he gets!


Lid sinds: herfst 2023

Persoonlijke_fotos_-_2024-30.jpg

Olaf Deiman 

Ondanks dat hij tegenwoordig een triatleet is (bahh) heeft die nog steeds een warm gevoel bij koersen op de fiets. Met sterke punten van de sprint tot het tijdrijden is hij een gewaagde tegenstander in elke wedstrijd!


Lid sinds: herfst 2021

Persoonlijke_fotos_-_2024-32.jpg

Sam Borst 

Als de racecomissaris van dit jaar wordt er verwacht dat er veel uitslagen worden gereden. Dit is voor Sam echter helemaal geen probleem. Als het op de racefiets niet lukt dan maar op de mountainbike. 


Lid sinds: zomer 2022

Persoonlijke_fotos_-_2024-40.jpg

Levi Freriks

Zal dit jaar TH versterken bij de wedstrijdploeg. Dit is zijn eerste jaar wedstrijden en zal ontzettend veel leren. Hierbij focust die zich voornamenlijk op off-road wedstrijden. 


Lid sinds: herfst 2023

Persoonlijke_fotos_-_2024-43.jpg

Tycho ter Elst 

Dit jaar zal Tycho veel wedstrijden gaan rijden om zo ervaringen op te doen. Met een goed voorseizoen hebben we hoge verwachtingen van dit sprinttalent!


Lid sinds: lente 2022

Persoonlijke_fotos_-_2024-49.jpg

Jordi Timmermans 

Mentaal zo sterk als een berg. 600 km fietsen binnen 24 uur stelt voor Jordi dan ook helemaal niks voor. Met veel koers ervaring zal Jordi veel wedstrijden rijden en er altijd vol voor gaan!


Lid sinds: september 2021 

Persoonlijke_fotos_-_2024-6.jpg

Anton Oosterhof 

Na een winter vol hardlopen is de fiets geen probleem. Met wat hard trainen komt Anton heel ver. Anton zal lekker veel wedstrijden gaan rijden en zorgt altijd voor een goede sfeer in de ploeg!


Lid sinds: herfst 2022

Teamfoto-Olaf.jpg

Olaf Westerhof 

Een man van vele talenten. Niet alleen op de weg zullen er wedstrijden worden gereden, maar ook op de mountainbike. Met de explosiviteit van het mountainbiken en de vele trainingsuren kan die nog ver komen!


Lid sinds: lente 2021 

javier.jpg

Javier Veldhuis

Javier zal weer wedstrijden gaan rijden en veel ervaring opdoen. Als een echte berggeit rijdt hij iedereen eraf zodra het ook maar een klein beetje omhoog gaat. 


Lid sinds: herfst 2021

IMG_8833.JPG

Jehannes Gietema 

Dit jaar zullen er toch echt weer wedstrijden worden gereden door Jehannes. Met dit sprintkanon kunnen de tegenstanders maar beter opgeven voordat de wedstrijd begint.


Lid sinds: zomer 2019


mart.png

Mart Manders 

Mart zal dit jaar zijn focus leggen op de gravel wedstrijden in binnen en buitenland. Mogelijk zal er ook een voetje worden ondergedompeld in de wegwedstrijden.


Lid sinds: september 2023leon.png

Leon van der Zee

Leon gaat dit jaar keihard trainen om fit aan de start te staan bij wedstrijden. Met zowel wedstrijden als gezelligheid hoog in het vaandel hebben we er vertrouwen in dat het een succesvol seizoen wordt!


Lid sinds: herfst 2021
thiadrik.jpeg

Thiadrik Kramer

Als een doorgewinterde schaatser verrast die ieder jaar weer hoe sterk hij is op de fiets. Met vele wedstrijden op de planning kan er worden geleerd en kunnen resultaten niet weg blijven.


Lid sinds: winter 2022


milan.png

Milan van Dijk

Met vele kilometers als fietscourier is de conditie nooit weggeweest. We kijken vol verwachting toe naar de wedstrijden die Milan gaat starten!


Lid sinds: herfst 2022Aiso.jpeg

Aiso Gietema 

Aiso zal dit jaar zijn debuut maken als wedstrijdrenner bij TH. Met veel mogelijkheid voor verbetering zijn we erg benieuwd welke wedstrijden allemaal worden binnengesleept. 


Lid sinds: herfst 2023 

Onze sponsoren