Beste leden,

Helaas willen wij hierbij mededelen dat de th-bak problemen heeft. En wel zulke problemen, dat onze geliefde auto binnen onze vereniging geen toekomst meer heeft. De financiële middelen zijn beperkt om op korte termijn vervanging te kunnen regelen voor een auto.
Dit betekent dat de aankomende tijd er geen th-bak beschikbaar is voor gebruik.

Wij als bestuur zijn bezig met een oplossing.

Ps. Mocht er op korte termijn een oplossing zijn gevonden, dan hebben de mensen die reeds een reservering hebben gemaakt voorrang (rekening houdend met het ‘TH-bak reglement per 1 april 2023’, te vinden op de site).

Groetjes van het Bestuur
David, Nynke, Ilse, Iris, Jikke en Sam

​​​​​​​

Sinds het begin van 2016 staat er een voor studentenbegrippen zo goed als nieuwe auto op de parkeerplaats voor het huis van één van onze TH-leden. Deze auto brengt wekelijks vele TH'ers naar hun bestemming en reist zo het hele land door. Elk lid, erelid en donateur kan de auto reserveren voor vervoer naar wedstrijden, toertochten of andere zaken. 

Reglement

Wanneer je de TH-bak leent, word je geacht het TH-bak Reglement te hebben gelezen. Je kunt dit vinden via Media > Verenigingsdocumenten , of klik hier. Lees dit document dus even door! Hierin staan een aantal punten waar je op moet letten als je gebruik maakt van de TH-bak. Wanneer je je niet aan deze regels houdt word je beboet, wees dus zuinig op onze mooie auto! Let op: het reglement is gewijzigd per 1 april 2023. Lees hem dus ook door wanneer je de TH-bak al eerder hebt gebruikt. 

Wanneer je de TH-bak hebt gebruikt, dien je het autoboek in te vullen. Deze vind je door de QR-code op het dashboard van de TH-bak te scannen of door hier te klikken

Reserveren TH-bak

Voordat je een reservering indient, controleer je in de agenda hieronder of de auto nog beschikbaar is op de gewenste dag.Vervolgens dien je een aanvraag in bij de Intern Commissaris, als je de TH-bak wilt gebruiken. Dit kan via de Google Forms, die hieronder te vinden is. De IC stuurt je een mail waarin staat of je aanvraag is goed- of afgekeurd. Reserveer de TH-bak tijdig, zodat de IC tijd heeft de reservering te beoordelen en te reageren. Zorg ervoor dat je van tevoren even contact hebt met de beheerder van de TH-bak, over het ophaalmoment! 

Onze sponsoren