THE PERFORMANCE OF TECHNOLOGY


Multidisciplinair ingenieursbureau

We zijn een internationaal ingenieursbureau gespecialiseerd in product engineering, machinebouw en industriële projecten. Hierbinnen richten we ons op engineering en project management. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland werken onze ruim 900 medewerkers wereldwijd voor opdrachtgevers in de aerospace, attractiebouw, automotive, defensie, energie, food, industriële & utiliteitsbouw, machinebouw, maritieme sector, procesindustrie en semiconductor industrie.


De ontwikkelingspartner van de industrie

Al meer dan 50 jaar helpen we onze industriële klanten bij het realiseren van hun projecten en dromen. Zowel binnen VIRO als intern bij de klant, kijken onze engineers met een frisse blik naar de projecten. Of het nu gaat om bestaande of nieuwe producten, machines, voertuigen, productielijnen of plants, kleinbedrijf of multinational, we adviseren en begeleiden graag op maat.

Samen met de klant bekijken we hoe het beter, efficiënter en anders kan. Out of the box, maar goed doordacht met als doel de ambities van onze klant te verwezenlijken. Inspirerend, uitdagend en betrokken.


Ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat collega’s met plezier naar het werk gaan en dat ze op de juiste plek zitten  waar ze kunnen groeien in het vakgebied en als mens. Samen met collega’s wordt er gewerkt aan hightech oplossingen die bijdragen aan de wereld van morgen.


VIRO Academy 

Plezier in je werk geeft energie en zorgt ervoor dat je goed in je vel zit. Daarom dagen we onze collega’s uit het beste uit zichzelf te halen. De unieke VIRO Academy stelt onze collega’s in staat hun  eigen talenten en capaciteiten te blijven ontwikkelen en hun eigen route uit te stippelen. We bieden een opleidingshuis, loopbaanontwikkeling, jobrotation en stimuleren het delen van kennis. “Engineering your career” zoals we dit noemen, is een vast agendapunt bij ons. Want sta je in je kracht dan presteer je het best.


Voor meer informatie over VIRO bezoek onze website:

www.viro-group.com

careers.viro-group.com

Onze sponsoren