Klein materiaal

Tandje Hoger heeft een hele voorraad aan fietsmaterialen tot zijn beschikking, van Tacx-fietstrainers tot aan handige accessoires zoals tijdrithelmen en ligstuurtjes. Van al deze materialen kan je als lid van Tandje Hoger kosteloos gebruik maken! Wanneer je als lid materiaal wilt lenen, vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Lees voordat je het formulier invult het reglement goed door. Deze is te vinden via Media > Verenigingsdocumenten, of klik hier.

Tacxen, tacx-wielren en rollerbanken

Tandje Hoger is in het bezit van meerdere Tacx-fietstrainers en twee rollerbanken. Deze kun je als lid lenen om bijvoorbeeld in de winter tot in de late uren te trainen, zodat je goed in vorm blijft voor het komende seizoen. Een ander doeleinde kan het infietsen bij tijdritten in de zomer zijn. Op een Tacx is het niet verstandig om met je reguliere achterwiel te rijden, want de banden slijten behoorlijk snel. Daarom kan je als je Tacx leent ook een apart achterwiel inclusief band erbij lenen. Zo voorkom je dat je je dure materiaal er snel doorheen jaagt!

Ligstuurtjes 

Je kunt gebruikmaken van een ligstuurtje, wat handig is als je bijvoorbeeld tijdritten rijdt. Zo heb je een mooie aerodynamische houding! 

Tijdrithelmen

Naast een ligstuurtje kan je je aerodynamische houding tijdens tijdritten nog verder optimaliseren door het dragen van een tijdrithelm. Tandje Hoger heeft een aantal van deze tijdrithelmen in bezit. 


(De aanschaf van bovengenoemde materialen is mede mogelijk gemaakt door de ACLO).​​​​​​​

Onze sponsoren