Blog

R nog in de maand, maar zomertrainingen alweer van start?!

  • Vereniging
  • 1 minuut (177 woorden)

Het is wisselvallig weer, want maart heeft natuurlijk zijn staart, maar bij dit wisselvallige weer horen ook een aantal heerlijke lentedagen! Met de eerste vitamine d binnen en de spinning/circuitzalen die leeggelopen zijn, is het hoog tijd om de stof weer van de fiets te halen en buiten te gaan trainen!

Daarom gaan de zomertrainingen vanaf komende dinsdag 19 maart alweer van start! De eerste trainingen zullen wat korter zijn, zodat we voor het donker klaar zijn en vanaf april worden de trainingen weer langer. 

Dit seizoen zijn er weer wat wijzigingen, waaronder een andere groepsindeling, nieuwe trainers en offroad duurtraining! Er blijven gewoon 3 groepen opbouwend in niveau, met sportieve groep 1 & 2 en wedstrijdgroep 3. Op deze manier kunnen we met een vast groepje en een (aantal) vaste thrainer(s) gaan trainen, wat hopelijk tot wat hechtere trainingsgroepjes leidt. Voor meer info kijk je op de site en voor vragen, stuur mij gerust een appje (0623104991) of mailtje (hoofdtrainer@tandjehoger.com).

En hopelijk zie ik jullie allemaal bij de zomertrainingen!

 

Groetjes Friso
Hoofdtrainer TH


R in de maand, wolken in de lucht en wintertrainingen van start
24okt

R in de maand, wolken in de lucht en wintertrainingen van start

Lieve leden,   Als je naar buiten kijkt zie je waarschijnlijk, wolken, regen of helemaal niks meer omdat het alweer donker is. Dat...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren