Wintertrainingen

De wintertrainingen van Tandje Hoger beginnen na het ingaan van de wintertijd, en gaan door tot het ingaan van de zomertijd, wanneer de zomertrainingen weer van start gaan

Spinningtraining

In de winter organiseert Tandje Hoger spinning in het ACLO-sportcentrum. Zo kan jij ook in de koude en gure wintermaanden kwalitatief hoogwaardige trainingen volgen. Onder leiding van een trainer krijgen TH'ers een mooi programma voorgeschoteld. Spinnen is voor alle niveaus toegankelijk en je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt. Er zijn uiteraard geen extra kosten aan verbonden, maar je moet wel in het bezit zijn van een ACLO-sportbewijs, die je logischerwijs al hebt aangezien je lid bent van G.S.W.V. Tandje Hoger. Naast training is natuurlijk het sociale aspect ook niet te onderschatten. Zo voorkom je dat je na een lange winter alle namen weer opnieuw moet leren! In 2023-2024 zijn er twee spinninguren per week: maandag van 19:15 tot 20:15 en dinsdag van 19:15 tot 20:15. De lessen vinden plaats in het ACLO-sportcentrum aan het Blauwborgje 16 op het Zernike-complex. De spinninglessen zullen weer plaatsvinden vanaf maandag 30 oktober 2023. Om mee te doen aan de spinning trainingen moet je een spinning account hebben. Hoe dat werkt, vind je hier. Verder is handig om je bidon(s) en handdoek mee te nemen. De fietsen zijn geschikt voor sportschoenen en fietsschoenen met een SPD-plaatje (niet SPD-SL!)

Circuittraining

Ook wordt er door Tandje Hoger elke week een begeleide circuittraining georganiseerd. Tijdens deze trainingen worden voornamelijk de been- en corespieren getraind. Onder leiding van een eigen trainer worden vele oefeningen afgewerkt. Deze trainingen vinden in 2023-2024 plaats op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 in zaal 4 van het ACLO-sportcentrum. Wil je naast dit uurtje thuis ook bezig, dat kan. Klik hier voor de oefeningen.

Weekendtrainingen

Omdat er niets mooiers is dan buiten fietsen en doordeweeks niet altijd tijd is in het drukke schema, is er ook de mogelijkheid om met TH maandelijks een duurrit te rijden. Dit zal om één keer per maand op de zondag plaatsvinden met de start om 10:00uur. De route zal doorgaans 2,5-3uur duren en is begeleid door een aangewezen wegkapitein.

Overige trainingen

Behalve de spinning en krachttraining wordt er natuurlijk ook in de winter gewoon buiten gefietst! Elke dag is er wel een groepje TH'ers die samen er op uit trekken voor een rondje door het Ommeland. Afspraken voor trainingen worden doorgaans gemaakt via een van de vele WhatsApp-groepen. Ben je wel lid van TH maar nog geen lid van de TH-groep, stuur dan even een mailtje naar de secretaris op secretaris@tandjehoger.com.

Over het algemeen zijn bovenstaande tijdstippen een vaste prik, maar controleer wel altijd even op de site of er niet toevallig een tijd- of locatiewijziging is!

Onze sponsoren