Wintertrainingen

Wintertrainingen

De wintertrainingen van Tandje Hoger beginnen na het ingaan van de wintertijd, en gaan door tot het ingaan van de zomertijd, wanneer de zomertrainingen weer van start gaan. 

Spinning
In de winter organiseert Tandje Hoger spinning in het ACLO-sportcentrum. Zo kan jij ook in de koude en gure wintermaanden kwalitatief hoogwaardige trainingen volgen. Onder leiding van een trainer krijgen TH'ers een mooi programma voorgeschoteld. Er zijn uiteraard geen extra kosten aan verbonden, maar je moet wel in het bezit zijn van een ACLO-sportbewijs, die je logischerwijs al hebt aangezien je lid bent van G.S.W.V. Tandje Hoger. Naast training is natuurlijk het sociale aspect ook niet te onderschatten. Zo voorkom je dat je na een lange winter alle namen weer opnieuw moet leren! In 2022-2023 zijn er drie spinninguren per week: maandag van 19:00 tot 20:00 en dinsdag en donderdag van 18.00 tot 19.00. De lessen vinden plaats in het ACLO-sportcentrum aan het Blauwborgje 16 op het Zernike-complex. De spinninglessen zullen weer plaatsvinden vanaf maandag 31 oktober 2022. Sinds dit jaar beschikt de ACLO over nieuwe fietsen. Hoe jij hier mee kan fietsen lees je hier.

Circuittraining
Ook wordt er door Tandje Hoger elke week een begeleide circuittraining georganiseerd. Tijdens deze trainingen worden voornamelijk de been- en corespieren getraind. Onder leiding van een eigen trainer worden vele oefeningen afgewerkt. Deze trainingen vinden in 2022-2023 plaats op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 in zaal 4 van het ACLO-sportcentrum. Wil je naast dit uurtje thuis ook bezig, dat kan. Klik hier voor de oefeningen

Dinsdagochtend rondje
In de winter wordt er iedere dinsdagochtend om 08:00 uur vanaf ingang Stadspark een rondje van +-45km gestart. De insteek van deze rit is rustig fietsen, basis en een goede band met elkaar opbouwen. Dit is de route.

Weekendtrainingen
Omdat er niets mooiers is dan buiten fietsen en doordeweeks niet altijd tijd is in het drukke schema. Is er ook de mogelijkheid om met TH een duurrit te rijden in het weekend. Dit zal op de zondag plaatsvinden met de start om 10:00uur. De route zal doorgaans 2,5-3uur duren en is begeleidt door een aangewezen wegkapitein.

Overige trainingen
Behalve de spinning en krachttraining wordt er natuurlijk ook in de winter gewoon buiten gefietst! Elke dag is er wel een groepje TH'ers die samen er op uit trekken voor een rondje door het Ommeland. Afspraken voor trainingen worden doorgaans gemaakt via een van de vele WhatsApp-groepen. Ben je wel lid van TH maar nog geen lid van de TH groep, stuur dan even een mailtje naar de secretaris op secretaris@tandjehoger.com.

Over het algemeen zijn bovenstaande tijdstippen een vaste prik, maar controleer wel altijd even op de site of er niet toevallig een tijd- of locatiewijziging is!

Onze sponsoren