Vrouwenploeg

Aanschouw hieronder de fantastische vrouwenploeg! 

Groepsfotos_vrouwen

GEWOON DOEN! 

Het motto van de vrouwenploeg, want ja, we gaan het ook gewoon doen :) 

Persoonlijke_fotos_-_2024-10.jpg

Ines Hamer 

Ines heeft in jaar jeugd al veel gefietst en wedstrijdrijden gereden, waardoor ze nu zelfs een heuze PCS pagina heeft. Na een kleine pauze genomen te hebben wil ze nu een voorzichtige comeback maken. Wij vanuit TH juichen dat natuurlijk alleen maar toe! 


Lid sinds: herfst 2023Persoonlijke_fotos_-_2024-15.jpg

Iris van den Anker 

Als je met iemand in Frankrijk gaat fietsen, doe het dan met Iris, want zij gaat Frans leren. Op de mountainbike fietst ze technische iedereen eraf. Bij het ICW Cross heeft ze zichhh van haar beste kant laten zien (3e in het eindklassement!). Op de weg is het soms nog wat zoeken, maar we denken dat ze nog veel sterker is en kan worden dan ze zelf denkt. En ohja, ze houd enorm van honden.  


Lid sinds: zomer 2021 Persoonlijke_fotos_-_2024-19.jpg

Joeki Bijkerk 

Ervaring? Niet zoveel. Ambitieus? Absoluut! Dit wordt het eerste wedstrijdseizoen voor Joeki en wat heeft ze er zin in! Vroeger ging ze op fietsvakantie met haar ouders, maar nu kijkt Joeki uit naar het rijden van wedstrijden. We zijn heel blij met deze enthousiaste sterke toevoeging aan de damesploeg. 


Lid sinds: herfst 2023 Persoonlijke_fotos_-_2024-3.jpg

Ilse Weening 

Ilse heeft al heeul veel ervaring op de mountainbike. En wat doe je als je veel ervaring hebt? De volgende gerenartie enthousiast maken! Ilse leert kindertjes hoe ze moeten mountianbiken. Bij TH zal ze komend jaar kennis gaan maken met de weg, we zijn benieuwd! 


Lid sinds: herfst 2023 Persoonlijke_fotos_-_2024-37.jpg

Milla Veldman 

Als specialiteiten tegen de wind infietsen en elektrische fietsen inhalen. Dat kenmerkt Milla, of te wel, een sterk doorzettingsvermogen. Milla is net als andere dames vrij nieuw, maar daarmee niet minder nieuwschierig naar het wedstrijd rijden! We gaan haar bij veel koersen aan de start zien! 


Lid sinds: herfst 2023 Persoonlijke_fotos_-_2024-8.jpg

Amber van Joolen

Als Amber gaat fietsen, dan fietst ze hard! En dan hoe je haar niet klagen. Als een stoomtrein vliegen de kilometers onder haar door. En fanatiek dat ze is. Ziet ze een speed pedelec in de verte? Dan móet die ingehaald worden. Eigenlijk is elk fietstochtje ook een soort wedstrijd he.


Lid sinds: lente 2021 Persoonlijke_fotos_-_2024-38.jpg

Ymke van der Velde

Samen! Ymke is een echte teamspeler. Naast haar drukke stage voor farmacie kijkt Ymke uit om weer met zijn allen sterker te worden. Afgelopen jaar deed ze al mee aan het NCK, maar ook doet ze zo nu en dan mee aan crosswedstrijden. Op naar meer!


Lid sinds: herfst 2020Persoonlijke_fotos_-_2024.jpg

Marije Brouwer 

Fietsen doet ze nog niet lang, maar desondsanks is ze erg gemotiveerd om wedstrijden te gaan rijden. We zullen haar vooral zien bij DE Koers en als dat in de smaak valt, dan bij meer wedstrijden. Wellicht is het een van onze nieuwe sprinttalenten! Lid sinds: herfst 2023 


Persoonlijke_fotos_-_2024-44.jpg

Nynke Moen

Nynke is het best te omschrijven als iemand die niet kan stilzitten, onvermoeibaar is en heel hard kan werken voor iets. En niet alleen dat, tijdens het NSK Cross heeft ze laten zien dat ze wellicht wat talent in de benen heeft zitten! We gaan kijken of ze dat op de weg ook kan laten zien, ze heeft in ieder geval weinig angst in het verkeer.


Lid sinds: herfst 2022 Persoonlijke_fotos_-_2024-22.jpg

Laura Kühnle 

Bochten rijden, dat kan ze wel. Zelfs Valentino Rossie kan er nog wat van leren. Daarentegen zorggen modderspoortjes in de cross voor enige angst. Laura is het nieuwe Duitse actieve lid bij TH! Met al wat wedstrijdervaring op de weg en in het veld gaat ze komend jaar knallen! 


Lid sinds: herfst 2023 joelle.jpg

Joëlle Ruben 

Joëlle verbaast zichzelf dat ze het fietsen zo leuk is gaan vinden! Wij zien een heel sterke, vastberaden renster die een ontzettedn fijne toevoeging is voor de ploeg. Naast haar wegerarving, rijdt zo vaak offroad op de mountainbike. 


Lid sinds: herfst 2021 IMG_8823.JPG

Esther Broenink 

Na twee jaar niet gekoerst te hebben is ze weer terug! En met een nieuwe fiets! Dat kan maar een ding betekenen: een nieuw moraal. Esther is een echte long-ride overlever en kan ontzettend hard trappen.


Lid sinds: zomer 2019

Onze sponsoren