Toercommissie

Toercommissie

Alle fietstrips en toertochten worden georganiseerd door de toercommissie, de leukste commissie van heel TH! Met opgeteld om en nabij wel één jaar ervaring bij Tandje Hoger zorgen wij dat alle toertochten en fietsgerelateerde uitjes een grandioos succes worden. Onze toerboeren zijn:

toercie_groepsfoto2.jpg

Sofie
Sofietsje, Sofietsje. Wat moeten wij toch zonder jou? De voorzitter van de toercie heeft na een hoogtestage in Spanje besloten het vlakke Groningen te verlaten. Inmiddels vertoeft ze in het tropische Costa Rica, waar ze geniet van de zon. Deze rasechte toerder komt ons pas weer opzoeken als de zon schijnt en de Spanjereis voor de deur staat. Mooi-weer-fietser pur sang!

David
Onze interim-voorzitter en kilometervreter fietst in zijn vrije tijd even van Bulgarije via de Alpen naar Frankrijk. Doet ‘ie eem. Daarnaast fietst hij ook nog wedstrijden. Tijdens de spaarzame momenten dat hij niet op de fietst zit, studeert David informatica. Nog wel.

Jordi
Met zijn 38 jaar is Jordi met afstand de opa van de groep. Deze man zit vol levenservaring en sterke verhalen. Voor een uitgebreid verslag hiervan, verwijs ik u graag door naar de bachelorscriptie van Prof. dr. (of misschien gewoon BSc. in spé) Van Giezen.

Marit
Last van een winterdipje? Of loop je tegen een mentale blokkade aan tijdens koers? Overweeg eens een gesprek met Marit, psycholoog in spé. Deze hardwerkende student heeft pas net het genot van fietsen uit gevonden en wij verwachten dat ze, na Teuto en Spanje, niet meer van de fiets te slaan is. De kilometers komen eraan!

Ellen
Rasechte toerder met de ambitie om, na een slepende knieblessure, weer lange afstanden te gaan fietsen. Ooit. In de toekomst. Uiteraard fietst ze liever dan dat ze solliciteert. Dus Ellen blijft voorlopig nog wel even in Groningen. Wij vinden het mooi.

Hanneke
Onze PhD’er die iets met getallen en clusteranalyses doet, houdt van groepjes. Ze moet wel nog even leren dat pelotonnetjes boven elftalletjes gaan, maar dat komt nog wel. Het is nog even de vraag of ze meer kilometers of meer biertjes wegtikt, desondanks heeft deze toerder wedstrijdambities en kunnen we haar bij een ICW aan de start verwachten.

Toercommissie 2018-2019

David Brinkman (2018) -
Jordi Van Giezen (2018) -
Hanneke van der Hoef (2018) -
Marit Kampstra (2018) -
Sofie van der Laan (2018) -
Ellen Scholten (2017) -

Onze sponsoren