Clubkleding

In samenwerking met het kledingmerk Kalas heeft de vereniging een prachtig tenue ontwikkeld dat onmiskenbaar hoort bij onze vereniging. Het huidige tenue geldt van 2024 tot en met 2026. Dit heeft te maken met de sponsoren die erop staan. Wil je kleding bestellen? Volg dan het stappenplan hieronder!

nieuw_tenue.png

Bestellen van kleding 

Het eerstvolgende bestelmoment is van 19 t/m 26 februari 2024. De kleding is te bestellen via de volgende site: https://myshop.kalaswear.eu/GSVWTandjeHoger (met het wachtwoord: gsvw321). Let op, de webshop sluit automatisch om 23:55 op de aangegeven einddatum. Vanaf dat moment is het dus niet meer mogelijk om kleding te bestellen. De levertijd is ongeveer 8 weken.

De andere bestelmomenten in 2024 zijn in de maanden mei of juni en later in het jaar (precieze maand wordt nog bekend gemaakt). De kleding kan bij het eerste (november) en derde bestelmoment (in mei of juni) gepast worden. 

Korting

Tandje Hoger geeft deze bestelronde €10,-  korting p.p. op clubkleding aan personen die GEEN kortingscode hebben gebruikt in de vorige bestelronde (daar wordt op gecontroleerd). Dus heb je in de 1ste bestelronde €10,- korting gekregen dan krijg je dat nu niet meer. Deze korting is nog niet verrekend in de prijzen op de webshop, maar zal middels een voucher verrekend worden. De vereniging betaalt deze korting, koop daarom alleen kleding voor jezelf en niet voor anderen. De code is: GSWV2024. 

Belangrijke informatie! Alle categorieën waar de tekst 'CUSTOM' achter staat zijn de artikelen die in eigen design van Tandje Hoger worden geleverd. Houd er rekening mee dat de producten van jouw bestelling niet geretourneerd of geruild kunnen worden. Het is mogelijk om de kleding bij je thuis te laten afleveren (+€6,90) of bij Spaak (gratis).

Voor vragen over het bestellen van de clubkleding kan je terecht bij de PR-commissaris (pr@tandjehoger.com).


Onze sponsoren