Mergelheuvelland 2-daagse

Over dit evenement

Categorie
Activiteit
Organisator
Toercommissie 2021-2022
Datum en tijd
17 sep. 2022 08:00 - 18 sep. 2022 08:00
Locatie
Zuid-Limburg

De inschrijvingen voor de Mergelheuvelland 2-daagse (MH2D) is weer geopend! Dit legendarische fietsweekend in zuid Limburg gaat plaatsvinden op 17 en 18 september. MH2D is een extern georganiseerde toertocht, waar we traditiegetrouw met een grote groep naartoe gaan. Op zaterdag en zondag kunnen verschillende afstanden worden gefietst. Daarnaast wordt er vanuit TH een accommodatie geregeld, om er zo een mooi weekend van te maken!  

LET OP! Om mee te doen, moet je zelf je inschrijving voor de MH2D regelen. Dit kan via deze website. Je schrijft je individueel in, dus niet als team. Je kan je (met een groepje) inschrijven voor een afstand naar keuze. We zullen ontbijten in de accommodatie. Ontbijt hoef je dus niet bij te boeken.

Heb je je ingeschreven? Schrijf je dan ook in voor dit evenement (er is een maximaal aantal deelnemers!), door op 'Aanmelden' te drukken!

 

Let op: Het NSK valt in hetzelfde weekend als de MH2D. Ga je dus liever strijden om de titel beste wielrennende student van Nederland, kan je je dus helaas niet aan dit evenement deelnemen.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren