Bestuur 2020-2021

Bestuur 2020-2021

Daan Aikema Voorzitter
David Brinkman Racecommissaris
Esther Hassink PR-commissaris
Marit Kampstra Intern Commissaris
Danieke Plasmeijer Penningmeester
Thomas van Zeewijk Vink Secretaris
Bestuursfoto_goed.jpg

Van links naar rechts: Marit, Thomas, Danieke, Daan, Esther en David

Daan: 

Daan is de enige echte Curaçaoër van TH. Deze jongen is geboren op het exotische eiland maar uiteindelijk toch neergestreken in het grauwe Groningen om één van de duizenden studies te volgen met economics en business in de naam. Bij Tandje Hoger laat hij zich van verschillende kanten zien. Is hij nou een toerder of een wedstrijdrenner? Hij is zo nu en dan te zien op corpus, maar op zijn strava staan er vooral koppelritjes. Daan schreef in zijn jaren bij Tandje Hoger al verschillende commissies op zijn naam. Na een eenzame borrelcie en een spanjereis die niet door kon gaan past een corona bestuursjaar wel in het rijtje. Maar het is wel aan Daan te vertrouwen om er alsnog wel het beste er van te maken. Naast de commissies heeft Daan in de redactie van het Verzetje gezeten, om belangenverstrengelingen te voorkomen moest hij hier natuurlijk mee stoppen. Alhoewel, aangezien zijn wederhelft zijn plek in de redactie heeft overgenomen moeten we nog maar zien of hij het Verzetje écht los kan laten…


Thomas:

Deze jolige jongeman uit Amersfoort doet een master - iets met architectuur, moet je echt creatief voor zijn - in Groningen. Daar begon ook zijn wielercarrière; hij deed mee met de beginnerscursus van TH, en zo kwam hij erachter dat het vet leuk is om toerder te zijn bij Tandje Hoger. Naast toeren deed hij ervaring op als redactielid bij het Verzetje - want creatief, dat is ie -, en klimt hij nu in de pen voor de TH mails en notulen: Thomas is dit jaar namelijk onze Secretaris. Wij weten zeker dat hij met zijn charmante woorden en goedlachse karakter zal zorgen dat nieuwe leden meteen bij hem in het ledenbestand opgenomen willen worden. Ook voor een goed verhaal of een leuke grap kan je trouwens zeker bij Thomas terecht!

Lieve Thomas, het belooft een goed jaar te worden met jou als onze eigen seccie. Het is een waar genoegen met jou bestuur te mogen doen.


Danieke:

Onze penningmeester, de enige echte en tevens de tweede vrouwelijke penningmeesteres (zoals ik het graag noem) in de geschiedenis van de vereniging. Deze vrolijke, mega enthousiaste dame is ooit lid geworden nadat het volleybal haar te veel werd. Ze wilde meer. En zie daar: de fiets. Met Danieke erbij is het altijd gezellig en vergaderingen aan het adres Plasmeijer worden altijd vergezeld met een ontzettend lekkere maaltijd.

Ze weet van zakendoen en houdt zich staande in een mannenwereld. Opgeleid door de volledig uit mannen bestaande kascommissie is zij nu in staat de boeken te houden op een manier waar je U tegen zegt. Dames en heren: Danieke!


Marit:

Het is je favoriete IC; het is Marit! Nadat het vorige bestuursjaar enigszins in de soep is gelopen door corona besloot ze nog even een jaartje door te gaan, om zo alsnog een ‘normaal’ bestuursjaar te doen (en hoe vind je zelf dat dat gaat, Marit?). Ondanks al die vervelende tegenslagen zorgt Marit toch altijd voor een hoop positiviteit, goeie quotes en is zij dankzij haar functie als intern commissaris altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste roddels. Naast al die bestuurstaken zit ze natuurlijk ook nog regelmatig op de racer of crosser en wil je haar op een mindere dag ook nog wel eens tegenkomen in een ambulance of het Martini. Beter sla je die laatste dingetjes dit jaar even een keertje over, want we missen je liever niet op de BV’s, trainingen of activiteiten!


Esther:

Niet veel mensen houden zo van hun fiets als Esther. Ze is er zelfs zó op gesteld dat ze hem meestal maar lekker warm en droog op haar kamer laat staan. Nee, Esther kiest haar ritten zorgvuldig zodat ze zeker weet dat áls ze dan eens gaat fietsen, ze er maximaal van kan genieten. Maar als het toch eens zwaar wordt, zoals tijdens de Winterelfstedentocht die ze uitfietste in 2020, laat ze zien tot veel meer in staat te zijn dan zij zich zelf realiseert. Een roeihertje van Aegir, oké, maar het is toch duidelijk dat ze haar hart verpand heeft aan Tandje Hoger (en in het bijzonder onze clubkampioen van 2019). Als pr-commissaris is ze niet alleen de ongekroonde Instagramkoningin van wielerminnend Noord-Nederland, ondertussen houd ze sponsoren te vriend én mag ze nieuwe studenten in Groningen verleiden tot een lidmaatschap. Schone taken (zo schoon als haar fiets) die haar zeker zijn toevertrouwd. 


David:

Als laatste hebben we David, de racecommissaris. Het leven van deze 21-jarige fanatiekeling draait volledig om fietsen. Met werkdagen van 14 uur als fietskoerier bij Cycloon én GoFast racet hij de hele stad door, om daarnaast nog regelmatig zelf een duurritje te doen. Tot ieders verbazing schijnt deze jongen daarnaast ook nog te studeren. Waar hij de tijd vandaan haalt is een raadsel, want David is werkelijk waar altijd overal bij. Roep ‘Tandje Hoger’, ‘fietsen’ of ‘wie gaat er mee op stap?’ en reken er maar op dat David erbij is. Losgaan op de lekkerste hitjes, als een echte wielrenner kilo’s eten wegwerken bij de Hoek en altijd als laatste naar huis (of natuurlijk als derde wiel gezellig nog even door voor een laatste drankje en dansje). Ja, eenmaal in de stad komt David helemaal los. Dus dames, pas maar op, want voor je het weet heeft deze man je hart gestolen met zijn verleidelijke dansmoves!


Onze sponsoren